هر چه تبر زدی مرا زخم نشد جوانه شد 👊🌱 هم مرگ بر جهان شما نیز بگذرد... هم رونق زمان شما نیز بگذرد... بادِ خزانِ نکبتِ ایّام ناگهان... بر باغ و بوستانِ شما نیز بگذرد... در مملکت چو غرّشِ شیران گذشت و رفت... این عوعو سَگانِ شما نیز بگذرد... آن کس که اَسب داشت غبارش فرو نشست... گَردِ سُم خَرانِ شما نیز بگذرد.... شب همیشه شب نمیمونه ✌️😇🌞🌄
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
دوست منم دو تا سیمکارتش ایرانسله همین مشکل و داره، هر چی میگم یکیشو بنداز کنار همراه اول بگیر گوش نمیده.. همیشه ام ناله ست از دستش... نتش به شدت بده، افتضاحه
هر چه تبر زدی مرا زخم نشد جوانه شد 👊🌱 هم مرگ بر جهان شما نیز بگذرد... هم رونق زمان شما نیز بگذرد... بادِ خزانِ نکبتِ ایّام ناگهان... بر باغ و بوستانِ شما نیز بگذرد... در مملکت چو غرّشِ شیران گذشت و رفت... این عوعو سَگانِ شما نیز بگذرد... آن کس که اَسب داشت غبارش فرو نشست... گَردِ سُم خَرانِ شما نیز بگذرد.... شب همیشه شب نمیمونه ✌️😇🌞🌄
نه اتفاقا من خیلی باهاش راحتم مشکلی نداره. اپ ایرانسل من رو نصب کن تمام کدهای دستوری مثل اینترنت همراه و اینهارو دوباره فایل پیکربندیشونو بگیر نصب کن. سوپر کلینر هم بریز هروقت گوشیت کند شد بوست کن و ویروس یابی کن. گاهی یه مالویر خیلی تاثیر میذاره رو عملکرد گوشی
جالبه من یبار یه بازی از گوگل پلی دانلود کردم حتی بازشم نکردم بعد دیدم بلندگوی گوشیم صداش بدجوری خش دار شده. همون بازیه رو پاک کردم دوباره صداش مثل قبل شد. ممکنه یه اپی باشه داره اذیت میکنه.
در طالع من نوشته شده: قوی و با اراده، هر آنچه را که بخواهد بدست می آورد.لئو رایزینگ!!عجیب اما واقعی! هسته عبادتگاه 😍❤😎✌🏻 منتظر مصلح خود باید مصلح باشد: استاد رائفی پور