فک میکنن حسودم درحالی که نیستم هیچ وقت درکم نکردن هیچ وقت خوبیامو ندیدن ولی کوچکترین حرفم بهشون برخورد هی به روم اوردن.هرکی هر کاری ازم خواست نه نگفتم تاجایی که تونستم کمک کردم ولی کار من که گیرشون افتاده امروز فردا میکنن خداشاهده خودش نیت بد به هیچ کدوممشون نداشتم ولی الان حال و روزم دیدنیه واقعا .اینایی که میگم خانواده ام هستن .نفرینشون نمیکنم ..اما اشکم رو دراوردن.واسه همه روشنفکر و با درک وشعورن ولی به من که میرسه......
و چون توقع داری و چون زیادتر از ظرفیتت براشون کار انجام میدی درحالبکه راضی نیستی حتی یک درصد نباید اونکارو براشون بکنی حرفایی ک میزنم مثل گنج مهمه فقط باید خیلی بهشون فکر کنی و فهمشون کنی واقعا
اینجا مینویسم خدا خودت شاهد باش هررررکاری ازم خواستن بی چون و چرا انجام دادم براشون ولی ندیدن که ندیدن .بدهای خودشون و خوبی های منو مثل اب خوردن فراموش کردن ولی کوچکترین حرفمو هی به روم اوردن.درکم نکردن بهترین ها رو براشون آرزو داشتم ولی چشم دیدن پیشرفت منو نداشتن خدا تو شاهد باش من هیچی نمیگم دیگه
درد میکشی چون عاشقشونی. زمانی که به کسی عشق میورزیم از اون نقطه آسیب پذیر میشیم.
کم تر صحبت کن باهاشون.
خودتو مشغول کن با چیزای مهم تر.
هر خانوم کاربر سایت باید بدونه:۱- اگه متحمل خشونت خانگی،افسردگی شدید و... بود شماره ی 1480 مشاوره روانشناسی محرمانه« رایگان» میدن پشت خط تلفن. یا اینکه در مراکز دولتی یا مرکز بهداشت بخش زنان که برید مشاوره روانشناسی کاملا امن و محرمانه هست که هزینش ناچیزه درحد ده پونزده تومن حتی رایگانم میدن گاهی 2-اینجا افرادی هستن که ممکنه شمارو مسخره کنن و... شما برید علت روانشناختی مسخره کردن + اختلال شخصیت نارسیس+خشم جابه جا شونده رو گوگل کنید، میبینید که اونها آسیب دیدن و دست کمی از یه جانی روانی چاقو به دست دائم درحال حمله به دیگران ندارن. قبلا میگفتم به اینها اهمیت ندید اما الان میگم، خواهرانه حقیقت تلخ و علت بروز رفتارشونو بگید تا برا درمان اقدام کنن و هم خودشون راحت شن از عذابی که میکشن، هم دیگران در آسایش باشن. ممنون🌹🙏🏼
چون زیاد از حد خوبی و زبون باز نیسنی متاسفانه واقعیت تلخه
زبون باز نیستم ولی مگه همه اینطوری نیستن که برا اعصای خانواده اش هرکاری بتونن انجام بدن ؟مگه درستش همین نیست من توقعی هم ندارم ولی اینقدرررررر نادیده گرفتن هم ادمو اذیت میکنه اونم وقتی تو شرایط سختی باشی.مگه خودشون شعور ندارن .چطور واسه بقیه بادرک و شعورن ولی واسه من اینجورین