2777
2789
عنوان

کیا اولین بار آزمون شهری رانندگی قبول شدن؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 10514 بازدید | 92 پست

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=9377353&slug=النگو&postId=271085620

گزارش بزنید حذف بشه.

لطفا

https://www.karzar.net/136819 کارزار خروج افغان ها  لطفا وارد بشید فقط دو دقیقه وقت میگیره.ولی کشورمان و آینده و امنیت خودمون و بچه هامون رو نجات میده
واقعا خداروشکر میکنم خیلی وضعیت بدی بود .اگه بازم رد میشدم دیگه نمیرفتم❤

درکت میکنم شوهر منم میگفت فقط خداکنه قبول نشی من میدونم و تو😂 اخه ماشینش تازه بود باهاش تمرین میکردم حرص میخورد که جایی نزنم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درکت میکنم شوهر منم میگفت فقط خداکنه قبول نشی من میدونم و تو😂 اخه ماشینش تازه بود باهاش تمرین میکرد ...

😂😂منم ماشینش نوئه کلا از بعد گواهینامه نداد دستم .خاستم یه پراید بخرم ک خیلی گرون شد .انقد دوسدارم ماشین بخرم.عاشق رانندگیم

افسر من هم کچل و گردالو بود 😅😅

دقیقا شوهرم تعجب کرده بود منم از ذوق میگفتم اره قربون شکمش برم قبولم کن

من😍😍😍😍

شوهرم😳😳😳😬😬

افسره😋😉

😂😂😂😂😂😂😂😂😂

تکیه و توکل کن بر زنده ایی ک هرگز نمیمیرد...
اره بابا كلي باهام گرم گرفته بود  ميپرسيد بچه داري؟ رشتت چيه؟ كدوم دانشگاه؟ ازمم دوبل نگرفت كل ...

برای منم فامیلی و کد ملی م رو دید گفت بچه کجایی گفتم فلان جا.گفت تورو خدا راست میگی گفتم اره بابا گفت پس همشهریم یه خنده خوبی کرد .اخرم مهر زد گفت بیااا عزیزدلم خوشیشو کنی🤣

من بار دوم قبول شدم ... 

اون بار اول که رد شدم فقط 😂🤦 

دفعه اول افسره کلا مشکل داشت باخانوما ...تا نشستم کاردتکست رو که دید گفت اع دفعه اولته؟! 

گفتم بعله 

گفت روشن کن بریم ...منم هول شدم دستی رو نخوابوندم گفت برو پایین 😬🤐 در حالیکه تا ۳غلط موردی نداشت !! 

منم پیاده شدم دره ماشین رو کوبیدم گفتم به درک 🤣 

تا آموزشگاه گرریههه کردم 🤣😅😂 

مدیر آموزشگاه وسط راه دیدم ...با گریههه گفتم خاک تو سرتون با این افسر تون 🤣🤣🤦 

بیچاره همینجوری متعجب نگاه من میکرد 🤐🤣🤣 

یه جوری اشک می ریختم انگار دنیا رو سرم خراب شدههه 

آرزو میکنم خدا یکیو نصیبت کنه که اول رفیقت باشه، بعد عشقت! یکی که درکت کنه و بفهمتت، یکی که وقتی بهم ریخته بودی ریشه هاتو به امید گره بزنه و نزاره از هم بپاشی، یکی که دوستت داشته باشه، ۱۰تا اما واقعی! یکی که رفیق لحظه لحظه ی زندگیت باشه، با خنده هات شاد و با گریه هات غمگین، اونیکه وقتی داشته باشیش یعنی ته خوشبختی، اونو برات آرزو میکنم که قسمت قلب مهربونت بشه..!❤️
منم اولین بار قبول شدم . خیلی خوومو کنترل کردم کله کچله افسره رو ماچ نکنم😂😂😂😂😂

واااااییی نفر جلویی من انقد زبون باز بود افسر هرچی میگفت زود جوابشو میداد افسر حرصش گرفته بود نتونس دوبل بزنه رد شد  نوبت من شد انقدر ریلکس نشستم هیچی هم نمیگفتم سوال میپرسید با مکث جوابشو میدادم میگفت زبون نداری؟؟؟ اخه میترسیدم مثل قبلی ردم کنه ولی خدایی سخت گیر بود از من دوبار دور دوفرمون و پارک دوبل گرفت ...وقتی پارک کروم پیاده شدموقلبم داشت میومد تو دهنم از ترس نمیتونستم بپرسم قبول شدم؟ خودش تو پرونده نوشت قبول میخواستم بال در بیارمممم

اره بابا كلي باهام گرم گرفته بود  ميپرسيد بچه داري؟ رشتت چيه؟ كدوم دانشگاه؟ ازمم دوبل نگرفت كل ...

خب خداروشکر این روش جواب داد به دیگران یاد بدم😅😅

ولی سرهنگی که از من آزمون گرفت همون لحظه نشستم تو ماشین گفت پارک دوبل برو ,بعد خوب پارک کردم بعد درو باز کرد نگاه کرد فکر کرد شانس آوردم درست شده 

کلی چیزای دیگه ازم آزمون گرفت بعد گفت پشت فلان ماشین پارک کن گفتم.خداروشکر قبول شدم یهو گفت اینجا هم پارک دوبل برو 

اونم.درست رفتم دیگه مطمئن شد 😅😅 کلا دهنمونو صاف کرد بعد آزمون فقط دنبال سرویس بهداشتی بودم از استرس😅

تولیدکننده تابلو سه بعدی کریستالینه🥰اینستاگرام👇@arsha.artgallery 
دقیقا شوهرم تعجب کرده بود منم از ذوق میگفتم اره قربون شکمش برم قبولم کن من😍😍😍😍 شوهرم😳😳😳😬😬 ...

🤣🤣 وای دلم

شوهر من خیلی حساسه نمیتونم قربون صدقه غریبه برم😅

تولیدکننده تابلو سه بعدی کریستالینه🥰اینستاگرام👇@arsha.artgallery