2777
2789

سلام دوستان

پسرم سال دیگه میره کلاس سوم و من میخام از شهر دیگه بیام شیراز، میخام مدرسش نزدیکم باشه

مدرسه خوبی باشه ولی فشار درسی رو بچه زیاد نباشه در حد معمولی که نه خیلی راحت و الکی باشه نه خیلی استرس و فشار رو بچه بیاد، کادرش خوب باشن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سوال منم هست واقعا بهترین مدرسه ابتدایی پسرانه توی شیراز کجاست ؟! 

ما هم در حال تحقیق هستیم.1- ایرانیان(اموزشش خیلی خوبه و بیشترین درصد ورودی تیزهوشان رو داره و سطح مالی خانواده های دانش اموزا قابل قبوله البته ما چون کارمند هستیم نمیخواستیم بچه وارد فضای رقابت مالی و .. بشه ولی فضاش کوچیکه.رفتار کادرشون هم خوبه ).2-علوم پزشکی(فضای نوساز و خوبی داره هزینه ثبت نام و ... یکم بالاست و علوم پزشکی هم از نظر رنک اموزشی خیلی خوبه و برخوردشون هم خوبه ) 3-دانشگاه(خروجی اموزشش خوبه .ساختمونش مدل دهه60 هست. از نظر مالی هم قابل قبوله) 4-طاها(خروجی اموزشیش خیلی خوبه.محیطش جالب نیست و کوچیکه. طوریکه برای زنگ ورزش بچه ها رو با سرویس میبرن سالن ورزشی بیرون مدرسه که این خیلی خطر داره. پولی ک میگیرن زیاده و من در کل نپسندیدم) 5-امام رضا کاملا شناخت داریم روی کادرش و فضای حاکم بر دانش اموزا و مدرسه و خوب نیس) مابقی مدارس هم به دلایل زیاد از لیستمون حذف شدن.عزیزم کمک بیشتری خواستید من جواب میدم

ما هم در حال تحقیق هستیم.1- ایرانیان(اموزشش خیلی خوبه و بیشترین درصد ورودی تیزهوشان رو داره و سطح ما ...

ممنون که جواب دادید 

از علم و زندگی هم اطلاعاتی دارید ؟ به نتیجه ای رسیدید بالاخره کدوم مدرسه رو انتخاب کردین ؟

ممنون که جواب دادید  از علم و زندگی هم اطلاعاتی دارید ؟ به نتیجه ای رسیدید بالاخره کدوم مدرسه ...

علم و زندگی رو خیلی تعریفی نشنیدم ازش ولی فضای خیلی خوبی داره.هدایت هم خیلی تعریفش شنیدیم ولی دانش اموز از بیرون نمیگیره.ما هم موندیم والا  

علم و زندگی رو خیلی تعریفی نشنیدم ازش ولی فضای خیلی خوبی داره.هدایت هم خیلی تعریفش شنیدیم ولی دانش ا ...

علم و زندگی رو رفتم و به شدت پشیمونم از حتی یکبار رفتن به این مدرسه ... برخوردشون به شدت بد بود و متاسفم برای نظام آموزشی این مملکت که بچه یک کارمند با بچه یک وکیل فرق داره برای ثبت نام