2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از5ونیم سالگی،نوعش ژنرالیزس،تشنج کرد چند بار بی علت،دختر شما چی؟

یعنی چی ژنرالیزس،منم دخترم بدون علت تشنج کرد بعد ام آر آی مشخص شد تو مغزش لکه داره،چه دارویی میخوره دخترت 

یعنی صرع بزرگ، پسره،تشنج دخترتون چجوریه؟دخترتون سردرد ایناهم داره؟

والا نزدیک سه سالشه اگرم سردرد بشه نمیگه ب من،دخترم تو یکسالگیش تشنج اولش خیرگی بود بعد تبدیل شد به ی جور دیگش ک تمام بدنش میلزید و نفسش قطع میشد سیاه و کبود میشد و کف میزد از دهنش بیرون

االهی بمیرم    تو 1سالگی دارو ندادن؟

دکتر احمقش بمن نگفت بچم مشکل داره،فنوباربیتال داد ولی من دوهفته بیشتر نداذم چون بچم ی جوری شده بود رفتاراش،با خودم گفتم اگه مشکلی داشت دکترش بهم میگفت چرا الکی قرص بدم بهش،قرص و سرخود قط کردم دیگه ام پیگیر نشدم تا دو ماه پیش ک داشت بازی میکرد یهو برگشتم دیدم افتاده زمین و تمام تنش میلرزه سیاه و کبود شده،بردیمش بیمارستان تا بستریش کردن دوباره تشنج کرد،بعد ک ام آر آی پارسالش و نشون دادم دکتر گف تو مغزش لکه داره چرا بهتون نگفتن ک پیگیر بشین

به دکترش گفتی؟اسم داروهاش چیه؟

نه نگفتم،فنوباربیتال دوز ۶۰،خیلی عصبی و پرخاشگر شده بیش فعال شده پدرمون و درمیاره بخدا خستمون کرده،از ی دختر آروم تبدیل ب ی دختر دیگه شذه😭😭کاش میمردمو اینروزا رو نمیدیدم

دکتر احمقش بمن نگفت بچم مشکل داره،فنوباربیتال داد ولی من دوهفته بیشتر نداذم چون بچم ی جوری شده بود ر ...

انشاالله لکه با دارو برطرف میشه تشنجشم خوب میشه نگران نباش عزیزم یکی تعریف میکرد همین مشکل داشته تا40روزحنا گذاشته رفع شده