2821
2789
عنوان

نامزدم قهر کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 767 بازدید | 82 پست
پسره خوبیه  منم مشکلی ندارم  مامانم کفته بعده نامزدی میتونی بری ولی الان نه  به نظ ...

خب بنظرم نمی‌خواست بگی فردا هم نمیخواد حرف بزنی 😂😂😂😂

چون اون بدبخت چیز خیلی بدی نگفته گفته فردا حرف می‌زنیم البته خودت بهتر میدونی 

ولی حق با تو هست اگر فردا چیزی گفت بنظرم بگو ارزش من خیلی بیشتر از یه تولد هست که تو بخوای با شرایط من کنار میای و اینجوری رفتار کنی 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

خب بنظرم نمی‌خواست بگی فردا هم نمیخواد حرف بزنی 😂😂😂😂 چون اون بدبخت چیز خیلی بدی نگفته گفته فردا ...

اخه لجم گرفت 

آدم انقد بیشعور که بعد کلی پیام گفت اصلا حوصله حرف زدن ندارم 

خب یعنی انقد تولد برات مهمه 

من اندازه تولد نیستم برات یعنی که اینجوری میگی 

اخه لجم گرفت  آدم انقد بیشعور که بعد کلی پیام گفت اصلا حوصله حرف زدن ندارم  خب یعنی انقد ...

خب چون دیده نمیتونه قانعت کنه دیگه حوصله بحث نداشته شاید 

شایدم چیزای دیگه نمی‌دونم 

نگا کن الان مطمئنم باش حق با تو هست مطمین باش خب 

بهش بی احترامی نکن بد حرف نزن با نهایت احترام حرفتو بزن و کوتاه نیا بنظرم چون حق با تو هست ولی با نرمی و صلح خودت میدونی دیگه منظورم چیه

خب چون دیده نمیتونه قانعت کنه دیگه حوصله بحث نداشته شاید  شایدم چیزای دیگه نمی‌دونم

چند. ساعت پیشش اومد این طرف خیابون دنبالم که ببره اون طرف سوار ماشینش کنه منو ببره ارایشگاه 

یعنی میگم پسره اوکیه مهربونه 

نمی‌دونم چرا این کارو کرد 

میگم یعنی مثلا لجبازی نکنی یوقت خب با مهربونی بگو نمیشه نمیتونم درکم کن صبر کن رسمی بشه بعد  ب ...

میگم زنگ میزنم با مامانت حرف میزنم 

منم گفتم مامانم نمیزاره 

گفت چرا گفتم میگه هنوز خبری نشده خوب نیست بری باغ 

گفت : 

اصلا اینو حرفو نزن که مامانم قبولت داره که خندم میگیره از این حرفت بعدش یعنی چی که الان خبری نیست باید حتما خبری باشه !!!

میترسم فردا بشه بگه منو تو بهم نمیخوریم 😔😔😔

معذرت می‌خوام اینو میگم ولی خیلی زورم گرفت از حرفت 😂

اگه آدمی هست که بخاطر یه تولد که تازه حق با تو هست و بخاطر درک نکردن شرایط تو بخواد بگه بهم نمی‌خوریم همون بهتر که بهم نخورین البته خب شایدم اگه بگه بدرد هم نمی‌خوریم شاید واقعا نخورین تو یکی هستی با این شرایط شاید اون یکی بدردش بخوره با شرایطی که مثلا باهاش بره باغ شاید اون اینجوری سخته واسش نمی‌دونم 

ولی نه وقتی میگی پسر خوبیه مطمین باش تا فردا خودش متوجه اشتباهش میشه چون سنش هم کم نیست که بگم خامه ، پسر فهمیده ای هست

معذرت می‌خوام اینو میگم ولی خیلی زورم گرفت از حرفت 😂 اگه آدمی هست که بخاطر یه تولد که تازه حق با ت ...

اره من درسته این حرف گفتم 😔چون دوستش هم دارم 

ولی خب اره آدمیه که دوست داره دوست دخترش همیشه کنارش باشه 

منم کافه و اینا اوکی میرم ولی باغ نه 

میگم شاید فردا بگه بهم نمیخوریم 

حالا نظر شما فردا من پیام بدم سلام صبح بخیر یا چون اون آخرین پیام داده و گفته فردا حرف بزنیم بزارم اول اون پیام بده ؟؟؟