2777
2789
عنوان

اونایی ک نابارور بودن با معجزه باردارشدن بیان تو تاییک من

| مشاهده متن کامل بحث + 3260 بازدید | 49 پست
هیچ کس نیومد تو تایپیک من ک ادامشو بگم 😞😞😞😞

باشه نیاید من پرروتر از این حرفام میگم🤣

اولا بهش میگفتم علی آقا 

یه شب خواب دیدم تو حرم حضرت زینب خادمه گف اسم پسرت چیه تا رفتم جواب بدم یه نفرگف سید رضا سید رضا من گفتم نه علی رضاس

فرداش ب عمق کارم پی بردم یه تلنگری شد ک بم بفهمونه تو نذر امام رضاش کردی بهش میگی علی آقا 

حالا خدا رو شکر خدا پسرمو باوجود نازایی سقط مکرر نا امیدی استراحت مطلق سرکلاژی تو ۳۷ هفته بهم رسوند وقتی از بیمارستان مرخص شد گریه میکردم باورم نمیشد ک خداهم منو لایق مادرشدن دونست 

گاهی وقتا میگم خدایا چ نعمت بزرگی رو ازم دریغ میکردی انشالله حال خوب الانم ک سید علیرضای شیطون من ک هرکی میبینتش فکر میکنه دختره کنارم خوابیده نصیب دل همه منتظرا 

موهای پسرم تا ۵ سالگی نذر امام رضاس 

هرچ دارم از امام رضا س جوونیم فدای جوونی جواد امام رضا؛😍

هرچه دارم از امام رضاست ❤️‍🩹پسرم نذر امام رضاست 💚💚💚برا ظهورش صلوات

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خداروشکر عزیزم .معلومه دلت پاکه برا منم دعا کن .منم درگیر ناباروری هستم

الهی آمین الهی بحق این ماه عزیز شما هم بزودی زود تایپیک شنیدن صدای قلب نی نی ت رو بزنی 

نمیدونم تو جوابتون چی بگم ولی فقط دل آدما هم ب این نذرا خوشه الهی ک خدا خودش دامن منتظرا رو سبز کنه

نمیدونم تو جوابتون چی بگم ولی فقط دل آدما هم ب این نذرا خوشه الهی ک خدا خودش دامن منتظرا رو سبز کنه

تا اخر خوندم لذت بردم خداروشکر ان شالله خدا بهت بعدی رو هم بده عزیزم برای منم دعا کن شاید معجزه ای شد....

سللام عزیزم میخواستم ببین شما ای وی اف هم انجام دادید؟

سلام مهدی عزیزم منم فقط آمپول میزدم دارو استفاده میکردم

من چن سال منتظر بودم تمام راه ها رفتم آخرش مرکز ناباروری بود گفت اصلا ای وی اف نمیتونی کنی ذخیره تخمدان نداشتم تخمک اهدایی بگیر بهم گفتن من قبول نکردم از خدا گفتم خدایا اگه من یه روز باردار بشم ینی صدام شنیدی ینی بفکرمی ماه بعدش معجزه شد باردار شدم الان نی نی رو پام خابیده بزرگترین معجزه 

ولی من دارم هرروز آدم ساکت تری میشم 😔
من چن سال منتظر بودم تمام راه ها رفتم آخرش مرکز ناباروری بود گفت اصلا ای وی اف نمیتونی کنی ذخیره تخم ...

خدداحفظش کنه برات عزیزم منم منتظر یه معجزه ام دیگه نا امید شده بودم که این تاپیک رو خوندم

خدداحفظش کنه برات عزیزم منم منتظر یه معجزه ام دیگه نا امید شده بودم که این تاپیک رو خوندم

از خدا کمک بخواه فقط خدا باید کمک کنه وگرنه دکترها هیچ هستن ..الان نی نی م داره خمیازه می‌کشه دکترها کلا گفتن باردار نمیشی ببین فقط خدا برام خواست از خدا بخواه

ولی من دارم هرروز آدم ساکت تری میشم 😔