2777
2789
عنوان

کدوم اخلاقش؟؟

96 بازدید | 12 پست

منظورم شوهرتونه که باعث شده با تمام کمی و کاستی هاش و اخلاقای بد دیگه که داره اما بازم دوستش داشته باشین یا باهاش ادامه بدین؟

یا از روی اجباره زندگی کردنتون؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا برات حفظش کنه. شده از ازدواج باهاش پشیمون باشی بعضی وقتا؟

چون با مادرش و پدرش و داداشش تو یه خونه زندگی می‌کنیم و یعضی وقتا مادرش دعوا راه‌ ميندازه سر هیچ و پوچ.اره گفتم خدا بگیره این زندگیو اما چون خیلی تلاش میکنه واسه رفاه مون ناراحت شده الان دیگه نمیگم

خدا برات حفظش کنه. شده از ازدواج باهاش پشیمون باشی بعضی وقتا؟

عزیزم من همونم که اون فایل ها صوتی رو تو تلگرام برام ارسال کردی متاسفانه من اون پیام اخر دوس دارم تو بغلم فشارتون بدم از رو محبت زیادیم بهتون گفتم و شما فکر کردی من اقا هستم به امام حسین قسم گفتم یه لحظه نکنه فک کنه اونم گوشیم داشت خانوش میشد گفتم صبح بهشون پیام میدم  تاپیک هایی که بهتون گفتم رو اینجا براتون میذارم خدا کنه کمکی تونسته باشم تو ازا کمکی که کردین برام بکنم من کاربری راپونزلم اخر اون تاپیکی که شما بودین پیام گذاشتم خانوما کاربریم لغو میکنم اشنا پیدا شده کاربری فرشته من هم باز بود که اونم ودرخواست لعوش دادم مال سال ۹۶ بود من کاربر قدیمی هست

همین امروز درخواست لغوشون دادم نی نی یار برام لغو کرد راجبش تاپیک زدم که ِعوم کنید 

لطفا اگه میشه تو تلگرام من از مسودی در بیارین گفتم باهم دوست باشیم نمیدونم شک کردین یا چی اصلا دوست نمیشیم سوالی چیزی داشتم میخوام ازتون بپرسم راجب اون استاد یا حداقل اینجا با کاربری جدیدم دوستی میدم قبول کنید 

اون تاپیک هایی که گفتمم اینجا میفرستم بهتون لطفا کاربری جدید من به کسی ندین ممکنه دختزر خالم چون با شما دوست شوم از شما بپرسه ابن کاربر کجا رفت و فلان...  این کاربری برا دوستمه کاربری جدیدم نیست تاپیک ها قدیمش اوتن اخریا ببین اونا برا من تو مراحل جدایی اونامیزدم .. از نی نی یار ۳ بپرسین من خودم خواستم کاریم لغو کنه اینم میگم که بدونید یوقت فک نکنید لابد کاربریم ترکوندن و.. @نی_نی_یار_3  

به ایشون درخواست حدف  کاربری فرشته و راپونزلم دادم اگه دروغ میگم نی نی یار ۳ بگین .

عزیزم من همونم که اون فایل ها صوتی رو تو تلگرام برام ارسال کردی متاسفانه من اون پیام اخر دوس دارم تو ...

عزیزم ممنون از توضیحاتتون.ببخشید بخاطر مسدود کردنتون.من شوهرم حساسه و همیشه گوشی هامون پیش همدیگه اس.نخاستم کاربری شمارو ببینه و فرصت توضیح دادن نداشتم براتون و همسرم اومد خونه عزیزدلم ببخشید بدون اطلاع اینکارو کردم. .و بخاطر اینکه کاربری تلگرامتون گم نکنم اگه حدف کنم به اون خاطر مسدود کردم که هروقت خاستم باز کنم.ممنون و یه دنیا تشکر بخاطر تایپیک هاتون.درضمن نمیدونم چرا درخواست دوستی ها برامن نمیاد یا نمیتونم خودم درخواست بدم تو نی نی سسایت