عزیزم من همونم که اون فایل ها صوتی رو تو تلگرام برام ارسال کردی متاسفانه من اون پیام اخر دوس دارم تو بغلم فشارتون بدم از رو محبت زیادیم بهتون گفتم و شما فکر کردی من اقا هستم به امام حسین قسم گفتم یه لحظه نکنه فک کنه اونم گوشیم داشت خانوش میشد گفتم صبح بهشون پیام میدم تاپیک هایی که بهتون گفتم رو اینجا براتون میذارم خدا کنه کمکی تونسته باشم تو ازا کمکی که کردین برام بکنم من کاربری راپونزلم اخر اون تاپیکی که شما بودین پیام گذاشتم خانوما کاربریم لغو میکنم اشنا پیدا شده کاربری فرشته من هم باز بود که اونم ودرخواست لعوش دادم مال سال ۹۶ بود من کاربر قدیمی هست
همین امروز درخواست لغوشون دادم نی نی یار برام لغو کرد راجبش تاپیک زدم که ِعوم کنید
لطفا اگه میشه تو تلگرام من از مسودی در بیارین گفتم باهم دوست باشیم نمیدونم شک کردین یا چی اصلا دوست نمیشیم سوالی چیزی داشتم میخوام ازتون بپرسم راجب اون استاد یا حداقل اینجا با کاربری جدیدم دوستی میدم قبول کنید
اون تاپیک هایی که گفتمم اینجا میفرستم بهتون لطفا کاربری جدید من به کسی ندین ممکنه دختزر خالم چون با شما دوست شوم از شما بپرسه ابن کاربر کجا رفت و فلان... این کاربری برا دوستمه کاربری جدیدم نیست تاپیک ها قدیمش اوتن اخریا ببین اونا برا من تو مراحل جدایی اونامیزدم .. از نی نی یار ۳ بپرسین من خودم خواستم کاریم لغو کنه اینم میگم که بدونید یوقت فک نکنید لابد کاربریم ترکوندن و.. @نی_نی_یار_3
به ایشون درخواست حدف کاربری فرشته و راپونزلم دادم اگه دروغ میگم نی نی یار ۳ بگین .