2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ی ناخنکار تو ی شهر کوچیک گفت ماهی ۳۰ تومن دارم حس کردم دروغ میگه بازم نمیدونم اخه ادمای اون شهر سنتین

آرمان❤آرتین❤روح الله❤(خودم میخوام تعلیق شم و هر زمانی بخوام خودمو مسموم کنم به نینی سایت و اینستا میرم)

احساس میکنم کاشت ناخن کم کم داره از مد میفته دو سال پیش همه خانوما کاشت داشتن الان خیلی کم شده من اواخر چندتا مهمونی و عروسی رفتم دقت کردم اکثرا نداشتن.به نظرم تکنیک های رنگ و هایلایت و... رو یاد بگیرید بهتره چون همیشه رو بورسه و روز به روز جدیدتر هم میشه

ما زنیم،از ما قوی تر فقط خداست.
احساس میکنم کاشت ناخن کم کم داره از مد میفته دو سال پیش همه خانوما کاشت داشتن الان خیلی کم شده من او ...

بازم مشتری ها خودشو داره

کلا کار تو سالن کارت خوب باشه مشتری رو داره خصوصا جا بیوفتی

عزیزم میشه سابقه و درآمد حدودیتون رو بگی  به نظرتون الان اشباع شده و اینکه برای آینده از مد نم ...

۲ سال. الان باردارم زیاد کار نمیکنم ولی اگر کار کنی حداقل ۳تا۵ شهر. کوچیک باشی هست 

ناخن کار نی  نی سایت 💅