2777
2789
عنوان

بچه خبر چین

546 بازدید | 42 پست

دوستان پسر من هرچی تو خونه میشه به باشه گزارش میده بچه ها کلا اینطورن یا ماله من اینجوره؟

راهی هست که از سرش بیوفته ؟

مثلا من عصبی هستم یهو یه چیزی به باش میگم تا باش میاد میدوئه بهش میگه 

کسی که تمام لحظاتشو با یاد خدا پر کنه خدا براش اختصاصی وقت آزاد می‌کنه 

خواهر من که با تنبه ازسر بچش انداخت

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای دختر منم همینه هر چی میشه میزاره کف دست مادرشوهرم😬 خیلی بده اینطوری سعی میکنم پیشش چیزای مهم رو نگم وگیر نمیدم نگو چون بدتر میشه

❤️خدایا پناهم باش ❤دوسداشتی یه صلوات واسه مشکلم بخون رفیق دمت گرم🌷

وای خدا 😂بخورش فسقلی رو 

منم از این نکته متنفرررررم و تمام سعیمو میکنم که بچم حرف خصوصیمو جایی نزنه

گل پسرم ،قند عسلم...تو منو انتخاب کردی♥️که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی ،دلت خواست من همدمت باشم.خوش اومدی به زندگی من و بابایی پسر کوچولوی قشنگم♥️🐣

دعواش نکن شاید ی کاری کردی ازت عقده ب دل گرفته  

باهاش راه بیا بگو این کار خوبی نیست 

اگ درست نشد از مشاور کمک‌ بگیر 

ولی بچن دیگه اکثر پدر مادرت این مشکلو دارن 

سعی کن بهش محبت کنی با دعوا چیزی رو توضیح نده با حرف توضیح بده بهش با سیاست رفتار کن 

من یه هفته بیمارستان بودم جراحی کرده بودم و دخترم و باباش فقط میفهمیدن .هر کس هم از دخترم میپرسیدن مامانت کجاست همش میگفت کرونا گرفته خونه هست تا کسی نیاد ببینه نیستم 

اَزَل گینَن هِچ اُلمادی یانانوم،دَردیم گِران بولونمادو دَرمانوم😔

خیر همه بچه ها اینطوری نیستن بچه های من از یکسالگی راز نگه دار بودن و اینم از خودم یاد گرفتن چون شوهرم میومد خونه می گفت چه خبر ؟ من می گفتم هیچی . خبر خاصی نیست . در حالیکه از صبح رفته بودم خونه خواهرم 😁  کلا خودت ماجراهای طی روز رو تعریف نکنی بچه هات هم ازت یاد می گیرن . البته باید بهشون هم بگی که چیزی تعریف نکنن

این نیز بگذرد .....

تنبیهش نکن دعواش نکن هنوز بچس چیزی نمیدونه ک 

بزرگ تر شه درست میشه 

فقط دعواش نکن ک پس فردا عقده ای شه یاکینه ب دل بگیره ازت 

درست میشه 

با حرف و صبرت حلش کن 

دعواش کنی بدتر روش ب روت باز میشه 

همیشه با مهربونی برو جلو 

بچه که بودم یا خبری رو به خاله ای که قهر بود برده بودم بعد مامانم من رو گرفته بود می گفت می اندازمت تو فر 

فکر کنم پنج سالم بود اون موقع واقعا فکر می کردم دیگه زنده نمونم 

شما از این تنبیه ها نکنی یه وقت

می شه یه صلوات برای درست شدن کارم و ازدواج مناسب برام بخونی؟                                   در حال جوانه زدن برای بار هزارم .همه چیز از ذهن شروع می شه و توانایی این رو داره تو رو در خودش حبست کنه البته برای رسیدن به چیزی که می خوای می تونی تنظیمش کنی . در تلاش برای ساختن من بهتر 

پسر من میگه چی میشه مگه 

براش خانواده رو توضیح دادم میگه مامان جون و خاله و عمه هم خانواده من هستند😂😂شش سالشه 

یه کم از حریم خصوصی گفتم براش 

موقع برداشتن هر وسیله شخصی ازش اجازه میگیرم 

تازه متوجه شده که حریم شخصی یعنی چی 

شما هم اول شروع کن بدون اجازه اش وسایلش رو برنداره حرفش رو جلوی بقیه نزن 

مثلا میخواید خاطره اش رو برای مادربزرگش تعریف کنید اول ازش اجازه بگیرید که میتونم تعریف کنم 

بعد مدتی کاملا متوجه میشه 

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱