2777
2789

نود درصد تاپیکا دیدم میگن که مخالفیم.یا میگن خوشگلی باید طبیعی باشه و بهش افتخار می کنن.بنظرمن اتفاقا اونی که با عمل زیبایی قشنگ شده باید افتخار کنه چون جرات تغییرو داشته چیزی که خیلیا ندارن🫢

تیکرم برای بارداری نیست🩵

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب بیشتر جراخی زیباییا ازکمبود اعتمادبه نفسه دیگه 

من خودم بینیم عمله ولی میبینم از من بدتراش بدون جراحی به زیباییشون افتخارمیکنن واعتمادبنفس بالایی دارن بهسون غبطه میخورم

من🎵🎻واسه یکی میمیرم 🙊که واسه ی من تب🥵 ❤️‍🔥کنه،یکی که بمونه توبارون ☔️و برام صبر👀کنه،یکی که بیادش این حاله رو مرتب🤌 کنه،من واسه یکی میمیرم 🙈که منو قشنگ درک🤝 کنه،یکی که بمونه پام بقیه رو زود ترک🙋‍♂️ کنه،یکی که بزنه اسممو روتنش😍 حک🖇 کنه😍🎸

میدونی کسایی ک ب عنوان زیباترین فرد جهان معرفی شدن یا ب عنوان دختر شایسته معرفی شدن همشون نچرالن؟ بدون هیچ عملی؟ 

ربطی ب ترس از تغیر نداره

اتفاقا کسی ک عمل میکنه اعتماد ب نفسش ب شدت پایینه 

ادم باید خودشو هرجوووری ک هست قبول کنه

روز ب روز هزارتا روش جدید واسه عمل و زیبایی میاد 

هی باید بره زیر سوزن ب خاطر اینکه بتونه راضی باشه از خودش؟ 

"‏ برنده ها تَمرين ميكنن بازنده ها شِكايت"!

چونکه عمل زیبایی زیاد باعث میشه حس کنی اگر عمل نکنی یه چیزی کم داری و یه جامعه ای رو به وجود میاره که باعث میشه ادمای نچرال احساس زشت بودن بکنن بیشترین کسی هم که ضرر میکنه خانم ها هستن چیزایی که خیلی طبیعی هستن به نظرت زشت میان 

میدونی کسایی ک ب عنوان زیباترین فرد جهان معرفی شدن یا ب عنوان دختر شایسته معرفی شدن همشون نچرالن؟ بد ...

زیباترین دختر جهان سال ۲۰۲۲ لیسا بود که عمل بینی داره،تو همون لیست هانده ارچل بود که عمل بوکال فت و لیفت ابرو داره،بلا حدید بود که عمل بینی و لیفت ابرو و بوکال داره.منظور من عملای افراطی یا همون پلنگ شدن نیست.عملی طبیعی جوری که فقط عیب و ایراد رو بپوشونه

تیکرم برای بارداری نیست🩵