2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جوراب🤭ولی در کل همین کیک تولددرست میکنم و تبریک میگم کادو نداد منم خب نمیدم همین کیک هم زیادی چون نخرید اصن خودم یادش انداختم که روز زن 

وای برا بابام با خواهرم قرار کفش بخریم باهم

میشه خواهش کنم برایه شفایه کاملم یهصلوات مهمونم کنی 😍😍😍

من فقط برا عشقم میخرم بابام کادو دوست نداره خداروشکر😄 پول میدم ...حوصله خرید کردن برای دیگران و ندارم😒

بار سنگین است و من کم طاقت و دنیا حسود خم شدن را عار میدانم خدایا 🤲کمک کن نشکنم 

هیچ سال برام روز زن کادو نمیگیره یه سال گفتم روز مرد من بگیرم تا یاد بگیره یه شلوار براش گرفتم مادرشوهرمم با ما زندگی میکنه یه ژاکت هم برای اون خریدم گفتم ب شوهرم میدم ب اون هم یه چی بهش بدم حس خوبی بگیره یاد ک نگرفت پولامو الکی خرج کردم 

بچه ها من رلم یک هفته بعد روز زن واسم ۲۵۰ تومن لنز خرید الان من براش باید کادو بخرم یا نه 😭😭😭😭

بله دیگه پس چی میخوای نخر😑

بار سنگین است و من کم طاقت و دنیا حسود خم شدن را عار میدانم خدایا 🤲کمک کن نشکنم