2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم تا میتونی استراحت کن شیاف بزار

لگ بینیت قطع نشده ت این ۶ روز؟

منم تقریبا با شما یکیم  ۶ هفته و ۲ روزم

حضرت مادر هدیه شماست برام نگهش دار☀️                         🌺و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌺                                                                                        انقدر بزرگه تنهایی این «زن» که حتی تو دریا نمیشه غرقش کرد
عزیزم من از همون 6 هفته تا الان ک 11 هفته هستم دارم شیاف میذارم نمیبینم. نذارم فرداش میبینم. نمیدونم ...

هماتوم داری یا جفت پایینه؟

حضرت مادر هدیه شماست برام نگهش دار☀️                         🌺و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌺                                                                                        انقدر بزرگه تنهایی این «زن» که حتی تو دریا نمیشه غرقش کرد
چرا از دکتر سونو نپرسیدی

دکتر سونو گفت دکتر زنان میدونه معروف ترین دکتر رفتم گفت هیچی معلوم نیست اما طرف چپم شدیدا درد داره

من عاشق شوهرمم اما بچه دار نمیشیم هرکسی برای بچه دار شدنم دعا کنه ازش ممنون میشم.اللهم صل علی محمد و ال محمد
دکتر سونو گفت دکتر زنان میدونه معروف ترین دکتر رفتم گفت هیچی معلوم نیست اما طرف چپم شدیدا درد داره

دکتر سونو رو عوض کن من دکتر سونوم قشنگ خودش همه چیو توصیح میده یعنی چی دکتر زنان میدونه اون داره میبینه 

توروخدا درد دارم یکی بگه خارج رحمیم کدوم طرفمه

کدوم قسمت درد احساس میکنی؟

عزیزم استرس نداشته باش و جای معتبری برو برا سونوگرافی 

من پارسال اینموقع باردار بودم درد شدید داشتم بستریم  کردن ک خارج رحمیه

الکی استرس دادن بعد ۳ روز مشخص شد داخل رحمه بچه 

کدوم قسمت درد احساس میکنی؟ عزیزم استرس نداشته باش و جای معتبری برو برا سونوگرافی  من پارسال ا ...

توروخدا دردت چجوری بود

من عاشق شوهرمم اما بچه دار نمیشیم هرکسی برای بچه دار شدنم دعا کنه ازش ممنون میشم.اللهم صل علی محمد و ال محمد