2777
2789

سلام من این ترم میخوام برم خوابگاه چه چیزی نیازه با خودم ببرم؟

چه امکاناتی خودت اونجا داره؟

و زندگی خوابگاهی چجوریه؟

معایب و مزایاشو بگید😌

پتو بالشت قابلمه قاشق چنگال لیف تشت اگ چای خوری فلاکس و کتری یه ماهیتابه یه ابکش بشقاب یه قابلمه صابون و شامپو و وسایل شخصی دیگ مسواک تاید مایع دستشویی ظرف شویی سیم ظرفشویی .....

💔💔💔💔💔💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوابگاه خیلی خوبه خوش میگذره  باید ببینی امکانات اون خوابگاه چه جوره مثلا الان خواهرم خوابگاهشون لباس شویی داره  تشک تخت داره ولی من که خوابگاهی بودم  این چیزا نبود. مثلا برای غذا جمعه قابلمه و ماهیتابه میخوای.  قاشق و چنگال و بشقاب و لیوان میخوای 

چه چیزشو که من نمیدونم دقیق چون اون سال که مارفتیم فقط وسایل شخصیمونو بردیم با ملافه و رو بالشتی وپتو ...ولی خییییلی خوب بود خیییلی خوش گذشت یکی دوهفته اول یکم سخت بود واحساس تنهایی وغربت میکردم ولی کم کم عالیشد یعنی بهترین  دوره زندگیمه خیییلی خوش گذشت 

تشک مسافرتی ملحفه بالشت پتو ظرف و ظروف انواع لباس مناسب فصل 

اگه ادمای خوبی همرات بشن خوابگاه هیلی خوبه 

بستگی ب تعداد نفرات توی اتاق سختی هاش هم متفاوته . تفاوت فرهنگ ها تفاوت برخوردها ... اینا رو کم کم ک دستت بیاد همه چی ب روال برمیگرده 

بهتره از همون اول برا تمیزکاری اتاق  برا ساعت خاموشی  و...اینا برنامه منظم هفتگی داشته باشین ... 

اما در کل خاطرات خوابگاه شیرین و فراموش نشدنی خواهند شد