2777
2789
عنوان

دلم برای عشق سابقم تنگ شده ولی...

1473 بازدید | 23 پست

بعد از ۸ سال هنوزم گاهی یادش هستم.اون ازدواج کرد و الان یه دختر خوشگلم داره. ولی من هنوز مجردم و میلی به ازدواج هم ندارم.بارها خواسنم ت  صفحه فیس بوکش بهش پیام بدم ولی دوست ندارم زندگیش خراب شه.از نظر من اون بهترین دختر دنیا بود که خیلی الکی از دستش دادم.ینی بهم ندادنش چون همشهریش نبودم و خانوادش منو نمی شناختند و البته بهخاطر خواستگار خوبی که الان شوهرشه....بیخیال...

چه بد

ولی خوب کردی پیام ندادی 

حسی رو تو قلبم به‌وجود آوردی که مطمئنم اگه نبودی هیچوقت تجربش نمیکردم.                 عشقم غفور♡                                       پنجمین حساب کاربری( اولین عضویت من در سایت ۱۴۰۰/۱/۸)                                  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تاپیک قبلیتم دیدم فک نمیکنی نشخوار ذهنی داری؟ نمیخوای بیخیال زن مردم بشی؟ بهش پیام بدی اصلا جوابتو میده؟  

دیگه هیچ دختری روی کره زمین نیست؟ خوشت میاد نقش قربانی و شکست عشقی خورده بازی کنی؟ زندگی سریاله؟  برو دنبال زندگیت دلت برای خودت بسوزه