یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من یه پسر ۸ساله دارم یدونه هم باردارم .بنظرم مزایا اینه اولی عقلش میرسه و تقریبا کمک دستمه
منم نظرم همینه فقط چون سابقه سقط دارم دکتر میگه باید اینقدر حامله شی تا یکی برات بمونه الان سه بار حامله شدم یکی رو تونستم با نذر و دعا سالم دنیا بیارم از اونطرف میگم هنوز کوچیکه برم برا دومی از اونطرف میگم شاید به مشکل بخورم
وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤
دومی رو ناخواسته باردارم و کلا احساسات متضادی رو دارم تجربه میکنم از خدا میخوام پای ناشکریم نزاره&nb ...
عزیزم منم وقتی باردار شدم همین حس رو داشتم باور کن بهترین کار رو برا اولی کردی بالاخره خواهر یا برادر میخاد انشاالله دنیا بیاد ببینی چقدر زندگی شیرین میشه
وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤
منم باردار شدم و هفته پیش خودبهخود سقط شد ولی به نظرم پسرم الان سه سالشه هنوز کوچیکه دیگه تصمیم گرفتم حد اقل بزارم برا دوسال دیگه اما ميترسم مشکل داشته باشم و دیگه باردار نشم