2777
2789
عنوان

فرازونشیب های زندگی با فرد معتاد

137 بازدید | 6 پست

سلام خواهرای گلم اومدم یکم دردودل کنم باهاتون۲۲سالمه داره میشه۴سال که ازدواج کردم دانشگاه دولتی بودم دوترم خوندم ازحسودیش نزاشت ادامه بدم ،۳۶سالشه از۲۰سالگی اعتیادداشته چندین بارکمپ بوده خانوادش وخودش منو فریب دادن فامیلم هستن تازه!!!دوماه پیش رفته بودم خونه بابام به مدت‌۳ماه اومدن قول شرف دادکه  دیگه مصرف نمیکنه حالاکه برگشتم صدبرابربدترشده،شبا تاصبح نمی‌خوابه میره بیرون میپرسم می‌پیچونه خانوادشم که باما۴۰دقیقه فاصله دارن یه سر نمیزنن انگار اینو گردن نمیگیرن انقدر که عنه و بدرنخور برادر وخواهرش آدم حسابش نمیکنن کل فامیل البته همینن باهیچ کس رفت وآمدنداریم چون همه میدونن چه اشغالیه،شبا تاصبح فیلم وعکس مستهجن میبینه عکسای پیرزنارو جق میزنه ،نعوذ نداره اصلا یه درصد درست بشو نیست هرچقدر من کوتاه اومدم تواین زندگی هرچی تلاش کردم بی فایده بود خونه ام که توشیم به نام پدرشه یه ارزن نداره خودش ،خانوادش مفت نمی ارزن انقدرکه بدخواه و بدجنسن برا کسی خوب نمی‌خوان بخاطرهمون همیشه تو بدبختی هستن روزخوش ندیدن تو زندگیشون،شما جای من بودین بااین وضعیت چیکارمیکردین ازخدامیخوام هیییچ کس حتی دشمنم توموقعیت من نباشه🙏🏼

الله🌌

تجربشو توی خانواده نزدیک داشتیم. درست نمیشن متاسفانه‌. خانومشون الان چند ساله جدا شدن. همه چیشو دود کرد رفت هوا. زن و زندگی و بچه و خونه و ماشین و شغل و همههه چی ولی همچنان ول کن اون لامصب نیست.

در جستجوی اینکه چجوری باید زندگی کرد...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه دوسش داری بمون و ترکش بده 

اما اگه نمیخواهیش چرا هر روز حرص میخوری تمومش کن بره 

🌱🌱“اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک”🌱🌱اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج🤲