2777
2789
عنوان

خانوما میاین درددل

77 بازدید | 1 پست

شوهر من تو گذشته یه اشتباهاتی داشته...البته خیانت نکرده اما از لحاظ احساسی و مالی خیلی اشتباه کرده و اذیتم کرده...به خانوادش هم خیلی وابسته بود خیلی اذیتمون کردن و تو زندگیمون دخالت کردن...الان خودش از خانوادش بریده و ازشون بدش میاد و سعی میکنه مسائل گذشته رو جبران کنه حالا اون احساسیه ولی من همش فکرم درگیر گذشته اس واقعا هم خیلی سختی کشیدم یاد اون روزا میفتم همش بهش غر میزنم سرد میشم...گاهی هم خیلی میترسم که باز اشتباهاتشو تکرار کنه و باز پای خانوادش تو زندگیمون باز بشه...نه اینکه من باهاشون بد باشم واقعا رفتارشون خیلی بده...شوهرمو دوسش دارم دلم میخواد باهم خوب باشیم ولی این ترس از گذشته نمیذاره...چیکار کنم که یادم بره...یا چیکار کنم دوباره رفتاراشو تکرار نکنه

زندگیتون چه بخوای چه نخوای میگذره ..اگه همش به گذشته فکر کنی فقطو فقط خودت اذیت میشی و هیچی از زندگی نمیفهمی ..اما اگه همین زندگیو از نو آغاز کنی هم خودت حس خوب میگیری همم میتونین دوباره از وجود همدیگه خوشحال باشین...گذشته ها گذشته چه خوب چه بد چه بهتر که ببخشی و باقیه زندگیتو با عشق ببری جلو 

اینجوری شوهرتم حس خوبی بهت داره و همیشه و همه جا کنارت هست مخصوصا الان که خانوادشو گذاشته کنار