2777
2789
عنوان

برای حاجتم ف .ال حافظ گرفتم بیاین عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 137 بازدید | 34 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس از ی راه دیگ ب مقصود میرسید.ولی حتما میرسید.مثلا اگ دکتری میرید حس میکنید نتیجه نمیده دکتر رو عوض ...

وااالا خسته شدم اتفاقا تو فکر بودم ای وی اف کنم البته دکتر گفت با دارو حل میشه نمیدونم ک

گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود ❤من به زمانبندی خدا شک داشتم اما درست در بهترین لحظه غافلگیرم کرد .خدایا شکرت 🥰😇
برامنم تفسیرت رو بگو.نیتم عشقی بود ک تو دلمه استارتر بالاعکسشو برام فرستاده

فال شما هم خوبه عزیزم .تقریبا همون معنی میده .توکل به خدا زندگی در زمان حال 

افکار زبان مغز و احساس زبان بدن است و اینکه چگونه فکر میکنیم و چگونه احساس می‌کنیم حالت وجودی ما رو ایجاد میکند (ترکیب شگفت انگیز فکر و احساس )
پس همون ای اوف کن .ببین پیج فلورا تاجیک رو دنبال کن خیلی ها نتیجه گرفتن

باشه عزیزم مرسی

گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود ❤من به زمانبندی خدا شک داشتم اما درست در بهترین لحظه غافلگیرم کرد .خدایا شکرت 🥰😇
ممنونم اره دقیقا دارم این کارو میکنم

به زمانبندی خدا باید اعتماد کنیم .یاد گرفتم دنبال هر چی بدویی بدتر ازت فرار می‌کنه 

افکار زبان مغز و احساس زبان بدن است و اینکه چگونه فکر میکنیم و چگونه احساس می‌کنیم حالت وجودی ما رو ایجاد میکند (ترکیب شگفت انگیز فکر و احساس )
به زمانبندی خدا باید اعتماد کنیم .یاد گرفتم دنبال هر چی بدویی بدتر ازت فرار می‌کنه 

درسته والا من عاشق بودم رفت عقد کرد دیگ دعانکردم گفتم گناهه حالا برااینکه فقط از خداناامید نشم همش نماز میخونم .البته عشقمم ب خدا سپردم لااقل ذخیره ی آخرتم باشه

درسته والا من عاشق بودم رفت عقد کرد دیگ دعانکردم گفتم گناهه حالا برااینکه فقط از خداناامید نشم همش ن ...

حتما قراره با  آدم خیلی بهتری ازدواج کنید 

هر موقع چیزی از دست دادی این باور داشته باش قراره بهتر از اون نصیبت بشه 

حتما قراره با  آدم خیلی بهتری ازدواج کنید  هر موقع چیزی از دست دادی این باور داشته باش قر ...

دیگ کسی رو نمیتونم بپذیرم نه بخاطر آشفتگی یاعدم اعتماد یا خودمو کم ببینم نه..میدونم این دنیامحل امتحانه هر چی خدابخواد میشه و قرارنیست ب همه ارزوهامون برسیم ولی دیدم رو مثبت میکنم از این جنبه ک ما هر چی بخوایم خدامیده.الانم بحث عشق ورسیدنم بهش نیست منظورم اینه ان شاالله سرای اخرت عشقم رو خدا برام محفوظ داره