مامانا تو مخاط بینی دخترم دوبار لکه ای خون دیدم یه بار دو هفته پیش ک بعد دوتا عطسه سنگین بینشو تمیز کردم یه لکه ای خون بود یه بار الان آمدم بینیشو تمیز کنم بازم لکه خون بود .توروخدا نگرانم ببرمش باز دکتر ؟اخه دیروز چکاپ ماهانش بود دکترش گفت مشکلی ندارن منم یادم شد ک بپرسم
تو زیبا ترین هدیه ای خدایی دختر قشنگم .من هر روز عاشق بودن با تو میشم و تو هر روز زیبا از از قبل . کیمیا جونم مامانی و بابایی هرکاری برا خوشبختی و آرامش تو میکنن.خدای خوبم به همه ای چشم انتظارا یه فرشته ای ناز بده مراقب دختر ناز منم باش.
توپ تانک دسته بیل دختر فقط با سبیل😎حافظ کل سوره قل هو الله احد م😌این کاربری دست هشت نفره من ،نوه عمه ی پدربزرگ مادر همسایمون،اون روی سگم،کودک درونم،و بقیه اهالی محل😐😑🥲🤣
یعنی چیز خاصی نیست؟.آره دستگاه بخورم دو هفتس خراب شده از وقتی خاموشه اینجوری شده
تو زیبا ترین هدیه ای خدایی دختر قشنگم .من هر روز عاشق بودن با تو میشم و تو هر روز زیبا از از قبل . کیمیا جونم مامانی و بابایی هرکاری برا خوشبختی و آرامش تو میکنن.خدای خوبم به همه ای چشم انتظارا یه فرشته ای ناز بده مراقب دختر ناز منم باش.
تو زمستون چون هوا خشکه ممکنه از بینی خون بیاد، براش بخور بذار. خونریزی زیاد خوب نیست ولی لکه بعیده چ ...
نه اندازه سر سوزن بود لکش
یعنی چیز خاصی نیست؟.آره دستگاه بخورم دو هفتس خراب شده از وقتی خاموشه اینجوری شده
نه مشکلی نیست
توپ تانک دسته بیل دختر فقط با سبیل😎حافظ کل سوره قل هو الله احد م😌این کاربری دست هشت نفره من ،نوه عمه ی پدربزرگ مادر همسایمون،اون روی سگم،کودک درونم،و بقیه اهالی محل😐😑🥲🤣
فکر نکنم مشکلی باشه با عطسه ممکنه مویرگ خیلی کوچیک بیننیش کمی خراش برداشته باشه ما هم میبینیم طبیعی ...
دیروز چکاپ بودیم امروز دکترش نیس فردا میشینه