2777
2789

سلام خانوما من اسپرسوساز تلیونیکس خریدم دفعات اول خوب بود اما الان دوسه باره حس میکنم اسپرسو با بخار و دمای خیلی زیاد خارج میشه

زنگ زدم ب فروشنده گفت طبیعیه اشکال نداره دمارو زود ب جوش میاره دستگاه

اما بخاری ک ازش خارج میشه زیاده

چطور میتونم دستگاه رو تنظیم دما کنم؟

و آیا طبیعیه این حالت؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عکس دستگاهت بفرست ببینم میتونم کمکی کنم. برا لته بخار میزنن نه اسپرسو! بازم برو اسم دستگاهت گوگل کن و فیلم هاش ببین قشنگ همه چیش دستت میاد(منم اوایلی که خریده بودم تمام نکات و انواع قهوه ای که میتونم بزنم و از گوگل یاد گرفتم، کار با مارک های مختلف متفاوت)

از خود دستگاه بخار میاد؟ من دلونگی دارم اما فقط قهوه داغ میده از دستگاه بخاری نمیاد

اره از پرتافیلتر ک داره اسپرسو میده بیزون بخار هم میاد بیزون

واسه فنجون اول خوبه ولی بخوام دوباره اسپرسو بگیرم بخارش هی بیشتر میشه

ی بار گفتم بذار ابو بزنم تخلیه بشه بلکه دماش کم بشه اما بخاری ک باهاش خارج میشه خیلی زیاده

اره از پرتافیلتر ک داره اسپرسو میده بیزون بخار هم میاد بیزون واسه فنجون اول خوبه ولی بخوام دوباره ا ...

برای من که تاحالا اینطور نشده.شاید برند های مختلف کارکرد مختلفی هم داشته باشن

مطمئنی قهوه خور تمپ میشه؟

یا قطعه های اسپرسو ساز رو فیکس میبندی؟

برای من که تاحالا اینطور نشده.شاید برند های مختلف کارکرد مختلفی هم داشته باشن مطمئنی قهوه خور تمپ م ...

اره اوکین طعم قهوه خوبه فقط دمای اب خسلی بالاس بخار میاد بیزون با اسپرسو

خب خداروشکر گفتم شاید نباید اینطور باشه اخه اولاش اینجوری نیود لاته چطوزی درست مسکنن؟

نه اشکالی نداره بخار باید بده اتفاقا بخار نده و قهوه سرد بزنه یعنی مشکل داره بعد از چند وقت که بیشتر باهاش کار کردی اتفاقا قهوه بهتر هم میزنه ،

لاته رو نمیدونم باید سرچ کنی 

فقط 7 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

❌❌ درخواست دوستی ممنوع🤚

ظاهر و تعداد کلیدها و و... مثل دستگاه منه (البته از من نوا هست) من تا دستگیره کنار دستگاه دست نزنم از دستگاه بخار نمیاد! میگم که باید اسم و مدل دستگاهت گوگل کنی و فیلم هاش ببینی کاملا برات توضیح میده

لته چطوزی درست میکنن؟؟؟

لاته با اسپرسو و شیر درست میشه. روش کلییی کف داره و خوشمزه است میتونی با عسل یا شکر هم یکم شیرینش کنی. طرز تهیه دقیقش بزن تو نت برات میاد منم از دستور نت استفاده میکنم. کاپوچینو هم میتونی با این دستگاها بزنی خوشمزه میشه مخصوصا با شیر و عسل