2777
2789
عنوان

داروی افزایش وزن

179 بازدید | 12 پست

من ۳ ماهه شدیداازا شتها افتادم 😪ووزنم پایین اومده مشکل خودایمنی دارم و داروهام سنگیه یک مکمل خوب واس افزایش وزن معرفی کنید ک جواب  گرفتین تاباپزشکم مشورت کنم واستفاده کنم 

عیدمراسم داریم دارم ذره ذره اب میشم 😢...

نهایتا بتونی پودر گین آپ شرکت کارن رو بخوری

اونم با نظر دکترت

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
نهایتا بتونی پودر گین آپ شرکت کارن رو بخوری اونم با نظر دکترت

مرسی گلم اره سرخوداصلا مصرف نمیکنم میترسم باداروهام تداخل نداشته باشه....مکمل این ۳ ماه چندمدل برام تجویز کرد ولی تاثیر انچنانی نداشت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی گلم اره سرخوداصلا مصرف نمیکنم میترسم باداروهام تداخل نداشته باشه....مکمل این ۳ ماه چندمدل برام ...

این ترکیب پروتئین و کربوهیدراته جذبش واسه بدن از غذا راحتتره و سریعتر وزن میده

ان شالله سریعتر سلامتیتون رو بدست بیارید

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️

باید بری متخصص تغذیه واست اشتها آور بنویسه

واسه من شربت سیپروهپتادین و قرص مخمر آبجو و قرص شیکوریدین نوشت. همچنین مکمل گین آپ کودکان که با معجون باید مخلوط بشه

اینا اشتها رو زیاد میکنه و شروع میکنی به غذا خوردن. حتما هم باید کالری شماری کنی. تا عید حدودا ۱۰ کیلو میتونی اضافه کنی اگه تلاش کنی

آخرش قشنگه...اگه الان قشنگ نیست یعنی آخرش نیست.
شماتاثیرشو دیدی گلم

تو اطرافیان بله

سلام عزیزم منم فاکتور ANA بالاست .... یعنی خود ایمنی دارم؟؟  برای شما هم بالا بود؟؟

سلام گلم ..اره بالابود علایمش داشتم وبعدازمایش دادم ۷ساله درگیرم فک کنم فقط باداروکنترل میشه وبیماری خاموش میمونه تاوقتی دارومصرف کنم ودرمان قطعی ندارم حتما تحت نظر پزشک باش