2777
2789
عنوان

خیلی حالم بده داغونم نمیدونم چیکار کنم واسه نجات زندگیم

| مشاهده متن کامل بحث + 939 بازدید | 49 پست

به درک که نمیاد خونه.... اون خجالت زده هست، دست پیش گرفته... تا تو نازشو بکشی. 

سنگین و رنگین بشین و زندگی کن.... و باذهمسرت اصلا همصحبتی نکن تا معذرت بخواد. بعدش هم وادارش کن یه هدیه بگیره بده به مادرت. 

خدایا شکرت...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بدرک غذا نخوره نگران غذا نخوردن توی خونشی هنوز🤦 غر زدناشم به کتفت بگیر 

نه اصلا نگران غذا نخوردنش نیستم اینکه هی بدوبیراه میگه عصابمو خورد میکنه چقدر میتونم در مقابل بی ادبیش بی تفاوت باشم اخه

چرا وقتی مردا انقدر بدن و دست بزن دارن و فحاشن و.... بچه میارید؟؟؟؟ واقعا گناه این بچه چیه  گ ...

خیلی اشتباه کردم این طفل معصومو به دنیا اوردم که پدرو مادرش بشیم مایی که هنش جنگ عصاب داریم انقدر غده که حد نداره نمیدونم چرا از شکایت کردن میترسم

🤦‍♀️ قبل ازدواجم لابد ب خودت گیر میدادع حرفی ندارم ولی تا از خودتو مادرت مذرت نخاسه اوکی نشو بمون ...

عمرا معذرت نمیخواد خیلی روش زیاده فکر میکنه حق با اون بوده بخدا من خیلی حواسم به بچه هستش اما منم ادمم دیگه ادم اهنی نیستم که اونم بچس بالاخره زمین میخوره دیگه

خیلی اشتباه کردم این طفل معصومو به دنیا اوردم که پدرو مادرش بشیم مایی که هنش جنگ عصاب داریم انقدر غد ...

نترس.اگع آدمیه ک از آبروش وپاشیدن زندگیش بترسه،یه بار اینکاروبکن برگه پزشک قانونی بگیر تهدیدش کن...بگو نمیخام بچه تو خونهی پرازدعوا و خشونت بزرگ بشه یاخودتو لصلاح کن یا قیدمنو یچه روبزن

خیلی اشتباه کردم این طفل معصومو به دنیا اوردم که پدرو مادرش بشیم مایی که هنش جنگ عصاب داریم انقدر غد ...

با یه مشاور حقوقی مشورت کن

شکایت کن

پوست سر شوهرتو بکن

اگه بخاطر بچه نگرانی

بچه ات تا هفت سالگی مال خودته نگران نباش

خداروشکر قانون تغییر کرده

وای نگو خاهر این مردا همشون اینجورین منم پریشب با شوهرم سر پسرم دعوا کردیم اخرش خاسدم برم خونمون انق ...

من حتی جرات قهرم ندارم هی میگه حق نداری پاتو بزاری بیرون بری خونه مادرتو به اتیش میکشم بدبختی من اینه پدر ندارم اینم از هیچ کسم نمیترسه