2777
2789
عنوان

خواب های عجیب از5سالگی تا21سالگی

285 بازدید | 26 پست

رفقا من ازبچگی خواب میبینم یه پسر بامن داره توخواب بزرگ میشه هروقت ک درطی روز ناراحتم و میخوابم میاد ب خوابم و وجودش ارومم میکنه جاهای عجیبی میبره منو حرف نمیزنه اما مثلا یبار رفتیم به یه ساختمون کاملا خراب ک فقط ی مغازه سالم داشت و کلاه فروشی بود برام کلاه خرید 2هفته بهد تو واقعیت دوستم برام همون کلاهو خرید نظرتون چیه راجب خوابام

نبسته ام ب کس دل نه بسته کس ب دست ول😐

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ترسناک شدددا😑

مثل جریان ونزدی😂

بحث نکنید وژم حوصله هیچکین نیره🥴فدای خماری چویل کالت فدای و تنیا نیشتن نو مالت هم نفس هم دوست هم کل کسمی له دار دنیا هر خود بسمی دارو آرام بخش درد و دلمی بوسان تازه پر له گلمی⁦♥️⁩✨مه ترسه عاشقبه عاشق بوون ترسی ناوی ئه و په ره که ی شیت ده بیت شیتیش بو خوی دنیایه که!🙃با افتخار دختری از تبار زاگرسم💛🥺
چیه جریانش

یه فیلمه 

به نظرم باحاله

دختره یه قدرتی داره یه مواقعی چیزایی که قراره اتفاق بیوفته یا قبلا افتاده رو میبینه و متوجه میشه

بحث نکنید وژم حوصله هیچکین نیره🥴فدای خماری چویل کالت فدای و تنیا نیشتن نو مالت هم نفس هم دوست هم کل کسمی له دار دنیا هر خود بسمی دارو آرام بخش درد و دلمی بوسان تازه پر له گلمی⁦♥️⁩✨مه ترسه عاشقبه عاشق بوون ترسی ناوی ئه و په ره که ی شیت ده بیت شیتیش بو خوی دنیایه که!🙃با افتخار دختری از تبار زاگرسم💛🥺
یه فیلمه  به نظرم باحاله دختره یه قدرتی داره یه مواقعی چیزایی که قراره اتفاق بیوفته یا قبلا ا ...

دارم جدی صحبت میکنم

نبسته ام ب کس دل نه بسته کس ب دست ول😐