2777
2789

سلام دوستان

من امروزداشتم میرفتم دکتر یه پسر بچه ای رو دیدم که تو این سرما نشسته بود کف خیابون و درحالی که داشت از شدت سرما میلرزید داشت دست فروشی میکرد

من از دیدن این صحنه اشک از چشام سرازیر شد خیلی دلم شکست (خودمون وضع مالی خوبی نداریم حتی اگه خودمم میتکوندم پول کاپشن درنمیومد ازش)

همون لحظه گفتم خدایا یعنی یکی تو این شهر پیدا نمیشه دستش به دهنش برسه بتونه یه کاپشن واسه این بچه بخره کاش داشتم میخریدم واسش

من رفتم دکترو موقع برگشتن دیدم یه جعیت تو همون محدوده جمع شدن نگران پسره شدم رفتم نزدیک با کمال ناباوری دیدم دعام درحقش براورده شد داشتن کاپشن تن پسره میکردن انقد خوشحال شدم که داشتم پرواز میکردم

این تاپیک رو زدم تا بگم اگه قدرت مالی داریم توروخدا اطرافتونو ببینین

‌♥من حسابم ز همـہ مرـבم این شهر جـבاست...  من‌ امیـבم‌ به‌ خـבا‌ و‌بعـב‌ خـבا‌هم‌ به‌ خـבاست!🙂️

هعي منم هميشه خخخيلييي عصابم خورد ميشه ميبينم تا جايي ك ميتونم كمك ميكنم و خيلي حس خوبي بهم ميده

اسمم كبري نيييييس😅اينجا مثل كارنامه اعماله هرچي مينويسي پاك نميشه😅

اخی عزیزم. چقدر نفست حق بوده  من خودم اگر تو کیفم پول باشه وقتی پاکبان میبینم بهشون کمک میکنم. بچه های کار هم میبینم براشون خوراکی میخرم چون پول بدیم صاحب کارشون ازشون میگیره متاسفانه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

🥺🥺🥺

منم چند رو پیش دیدم همچین صحنه ای رو حیف که پول باهام نبود خیلی کوچولو بود بچه

من همیشه اگر پول باهام باشه بدون درنگ کمک می کنم

گناه دارن

خدا برکتش می کنه تو زندگیمون یه جایی

منتظر معجزه نباش؛تو معجزه ی خودتی💕دانشجو رشته ی روانشناسی هستم👩🏼‍🎓🧠📚

عزیزم میشه واسه منم دعا کنی؟🥺

شوهرم از طلاق پشیمون بشه و برگرده دوباره بهم و زندگی کنیم با هم عروسی بگیریم؟🥺

من فقط میدونم خیلی دارا هستن . اما میرن کمک میگیرن از مردم .

اینارو چند بار دیدم 

الان شک دارم فقیر کیه ؟ 

فقیرای واقعی  ؟ 

بگم پشماتون میریزه . باعث شدن در کمک کردن هم شک کنم که نکنه پولداره ؟ دیدم میگم ا

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

هعي منم هميشه خخخيلييي عصابم خورد ميشه ميبينم تا جايي ك ميتونم كمك ميكنم و خيلي حس خوبي بهم ميده

کاش همیشه آدمای خوبی مث امروز سر راه این بچه ها قرار بگیرن

دنیا اینجوری خیلی قشنگ تر میشه

‌♥من حسابم ز همـہ مرـבم این شهر جـבاست...  من‌ امیـבم‌ به‌ خـבا‌ و‌بعـב‌ خـבا‌هم‌ به‌ خـבاست!🙂️
من فقط میدونم خیلی دارا هستن . اما میرن کمک میگیرن از مردم . اینارو چند بار دیدم  الان شک دار ...

آره

من خودم یه مدته به حیوانات معلول کمک می کنم

به نظرم اون زبون بسته ها هم خیلی گناه دارن حتی ۱۰ تومنم خودش کلی برکت میاره

اخی عزیزم. چقدر نفست حق بوده  من خودم اگر تو کیفم پول باشه وقتی پاکبان میبینم بهشون کمک میکنم. ...

من واقعا از ته دلم دوس داشتم واسش کاپشن بخرم

خوراکی و پول ناچیز من بدنشو گرم نمیکرد

کاش همیشه آدمای خوبی مث امروز سر راه این بچه ها قرار بگیرن دنیا اینجوری خیلی قشنگ تر میشه

اونايي كه ازشون بر مياد راحت از كنارشون رد ميشن و عين خيالشونم نيس اونوقت ماها ك هشتمون گرو نهمونه عذاب وجدان ميگيرم ك كاري نميتونيم بكنيم

اسمم كبري نيييييس😅اينجا مثل كارنامه اعماله هرچي مينويسي پاك نميشه😅
عزیزم میشه واسه منم دعا کنی؟🥺 شوهرم از طلاق پشیمون بشه و برگرده دوباره بهم و زندگی کنیم با هم عروس ...

عزیزم

چشم واست دعا میکنم انشالله زندگیت به روال عادی برگرده

هرروزت بهتر و خوش تر از روز قبل باشه🌹😘