2777
2789
عنوان

سلیاک

1892 بازدید | 102 پست

سلام ممنون میشم کمک کنین پسرم عادتی تی جی اولش ۴۵شد دومیم بعد یک ماه ونیم شد۱۶۲ولی endomysial lgaو endomysiallgg

منفی شده دکتر آندوسکوپی نوشته هیچ توضیحی هم نداد می خام بدونم نظرشماها چیه 

واینکه پسر من از دوسالگی هر شش ماه یک بار دلدرد داشت و از سه سالگی یبوست داره ومیپرونه مدفوعشم تو لباس زیرش 

به علت یه بیماری مادر زادی من همیشه ازمایش میگیرم ازش هر۶ماه یک بار که همیشه عالی بوده از دوماه پیش دلدرد گفت استفراغ که دکتر امپرازول داد خوب شد الان یکم خارش داره و چشماش میخاره نمیدونم می خام نظرشمارو هم بدونم

[QUOTE=328531181]سلام خوبید حال پسرتون خوب شد.دکترشون گفتند سلیاک داره؟[/QUOTEسلام خوبین من دوبار به فاصله 7ماه ازمایش دادم تی تی جی بالا بود دوبارم اندوسکوپی کردن ولی سلیاک رد شد همچنان پسرم علائم داشت متل خارش چشم بینی. گلو که تست الرژیی گرفتیم تیت الرژیی متبت شد ولی نه به گندم به هوا گردوخاک. کپک حالا هر6ماه یک بار باید ازمایش تی تی جی بدم ممکنه عدد بیاد پایین ممکنه بالا باشه ولی هیچ اسیبی نزنه به روده وبه خاطر الرژیش باشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دوست عزیز رشد پسرتون خوب بود قد و وزنش؟بجز یبوست علائم دیگه ای نداشت؟

سلام عزیزم من چندین بار ازمایش دادم تی تی جی بالا بود اندوسکوپی کردم سلیاک رد شد 1ماه پیش دوباره ازمایش داد تی تی جی منفی هست پسر الرژیی به اسم تب یونجه داره که اون باعت میشه دلدرد شه کلا سیستم بدنش بهم ریخته بود دلدرد داره هرازگاهی یبوست برطرف شده وزن وقد هم طبیعی هست

سلام عزیزم من چندین بار ازمایش دادم تی تی جی بالا بود اندوسکوپی کردم سلیاک رد شد 1ماه پیش دوباره ازم ...

ینی یبوستش دائمی نبود؟

پسر من از وفتی به غذا افتاده یبوست داره الان یک سالشه قد و وزنشم کمه 

ینی یبوستش دائمی نبود؟پسر من از وفتی به غذا افتاده یبوست داره الان یک سالشه قد و وزنشم کمه

از 3سالگی یبوست داشت  الان بهتره دیگه یبوست نداره... خوب شما ازمایش دادی؟؟؟؟؟؟ 

سلام آزمایش داده دکتر گفت باید آندوسکوپی بشه ولی هنوز نبردم برای آندوسکوپی

عزیزم ازمایش ممکنه مثبت باشه ولی مهم اندوسکوپی هست اگر هردو مثبت باشه سلیاک تائید میشه اگر ازمایش مثبت اندو یاهمون پاتولوژی منفی باشه بعد 6ماه دوباره باید ازمایش تکرار شه اگر مثبت بود باز اندو نبود کلا سلیاک رد میشه پسر من نزدیک 1سال تی تی جی مثبت داشت بعد منفی شد چند بارم اندو شد و سلیاک رد شد

حساسیت شدید به غذا تی تی جی رو بالا میبره

تی تی جی پسرت چنده؟ چه علائمی داشت

تی تی جی ۲۹

دکترشو عوض کردم گفت باید دوباره آزمایش بده احتمال داره اشتباه شده باشه

قد و وزنش زیر خط نمودار بود یبوستم داره البته نمیتونم بگم یبوست چون مدفوعش سفت نیست ولی موقع مدفوع کردن خیلی زور میزنه

حساسیت غذایی که داره تست حساسیت داده الان پرهیزه 

تی تی جی ۲۹دکترشو عوض کردم گفت باید دوباره آزمایش بده احتمال داره اشتباه شده باشهقد و وزنش زیر خط نم ...

بله عزیزم حق با دکترتونه چون دکتر من دوباره تی تی جی چک کرد بعد اندوسکوپی نوشت

یه فرضیه هست که میگن الرژیی سلیاک رو فعال میکنه

واینکه خود حساسیت غذایی تی تی جی رو بالا میبره.... اگر اندوسکوپی شه سلیاک رد شه مشخص میشه به خاطر حساسیت غذایی هستش