2777
2789
عنوان

لطفا کمکم کنید .چطور جدا شم

138 بازدید | 9 پست

سلام ۲۳ سالمه و دوساله ک عقد کردم و هفت ماهه عروسی .شوهرم ۲۵ سالشه و خیلی خامه .از اولش فهمیده بودم ک ب هم نمیخوریم ن فکرمون ن رفتارمون هم از عقد تو دوران عقد خودمو کشتم ک بیا توافقی جدا شیم .نیومد ک نیومد .من پدرم فوت شده و برادرمم سه ساله فوت شده و حالا مادرم تنهاس .خیلیییی با شوهرم مشکل داریم بهداشتش .اصلا اهل رفت و امد تفریح نیست .استرسیه ب خانوادش وابستس .خیلی منت میزاره و هنوزم ک هنوزه وقتی با کسی مشکل داره میگه من برم تفنگ بگیرم بزنم فلانی و .مثل بچه ها .در حالی ک حتی ی زد و خورد واقعی ام نداره .پول برای لباس و ظاهر خرج نمیکنه .اگر خسته باشه یا خابش بیاد امکان نداره یکم تحمل کنه و جایی بیاد یا بیشتر بمونه .پدر و مادرش و میزاره رو سرش و اون احترام برا من و مادرم قائل نیس در صورتی ک من با پدر مادرش خوبم .مهم ترین مشکل من اینه ک اگر بخام با مادرم جایی برم یا برم خونش کلی قر میزنه تو دعوا ها همش میگه تو بیس چاری اونجایی یا مامانم میاد ب همه میگه مادرزنم همش خونه منه .من راضی نیستم میری .بخدا هر روز نمیرم .میرمم مامانم خودش کرایه ماشینمو میده .خودش ک نمیاد سفر بیادم همش نگرانه و اخم تخم داره .نمیزاره منو مامانمم مثلا بریم توری جایی .مادرم منو داداشمو با سختی بزرگ کرد الان ک دیگ داداشمم نیستم و فقط من موندم .زحمتمو کشیده .بچه بودیم بابام فوت کرد ب خاطر ما ازدواج نکر‌ده و تفریحی نکرده .نمیتونم تحمل کنم حالا ک بزرگ شدم و میتونم حداقل ببرمش سفری جایی لذت ببره از زندگی غصه داداشمو فراموش کنه یکم شوهرم بیاد بگه من نمیزارم حتی سفر زیارتی .من دختر مستقلی ام خودم کار کردم و بهشم گفتم اگه بریمم پول از او نمیگیرم .خیلی خسته شدم .این خاسته بزرگی نیست .همش فکر میکنم اگع روزی زبونم لال خدایی نکرده مامانمو از دست بدم دیگ نمیتونم حتی ببینمش من الانم ازش بدم اومده وای ب حال اونموقه ک یادم میاد کلی فرصت و ازم گرفته .باهاش حرف میزنم ولی تاثیر نداره .شاید بعد ها درست شه ‌.ولی شاید اونموقه دیگ بدرد من نخوره .این خواسته زیادیه ک هر چند وقت ی بار دو سه روز برم سفر .یا چ میدونم خونش بمونم شب .بخدا خودمو میزارم جاش نمیتونم اینقدر بی رحم باشم .این ک من همه کسم فوت کرده تقصیر من نبوده ولی میتونم ک کنارش باشم حداقل .ولی انگار مامانم خار تو چشم اونه .من خسته شدم خیلی .دیگ نمیتونم 

بگو کسی که ازش حرف شنوی داره نصیحتش کنه 

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی بگردم اره والا حق داری خاسته زیادی نیس شوهرمنم نصف اینارو داره همینجوری وابسته مادرشه مادرمن میاد یامن میرم دعوا راه میندازه اشک منو درمیارع توفکرجدایی ام اما بهش نگفتم هنوز

کاملا حق داری 

معلومه خانم با شعوری هستی 

از ساده ترین چیز ، مثل همین تاپیک زدنت کل مطلب را یکجا ادا کردی و به مخاطبت ارزش و احترام قائل شدی معلومه که به اطرافیانت اهمیت میدی ...

بگذریم 

کاملا حرفات درست و بجا هست توی این دنیا هیچ کسی عزیزتر از مادرت نیست..... مواظب باش بچه دار نشی ... حتما با دوتا مشاور خوب مسورت کن هر چه که لازم بود را گفتی ..... من میدونم حرف دلت چیه ....ولی هر تصمیمی که میگیری خوب فکر کن بعدش پشیمون نشی

دلم تابحال چیزی بوده که بخوایی و نرسی بهش؟؟ پس آروم بگیر که به مرادت میرسی
بگو کسی که ازش حرف شنوی داره نصیحتش کنه 

امتحان کردم رازی ک داشتمو با همون ادم ک گفته بودم چیزی بهش نگو گفته ک هیچ .بعدش گفته ن من غیرتم اجازه نمیده زنم جایی بره ک من نیستم.شما زن خودت بود میزاشتی و کلی داستان بافته .ولی اصلا غیرتی نیس ک ب پوششم گیر بده یا هر چی الکی گفته 

الهی بگردم اره والا حق داری خاسته زیادی نیس شوهرمنم نصف اینارو داره همینجوری وابسته مادرشه مادرمن می ...

گاهی میگم کاش همین ی مشکل بود ولی دیگ از ی جایی ب بعد ادم نمیکشه .بیشتر از این میسوزم ک خیلی برای جدایی تلاش کردم مهریه هم نمیخاستم .ولی نشد راضی نشد 

کاملا حق داری  معلومه خانم با شعوری هستی  از ساده ترین چیز ، مثل همین تاپیک زدنت کل مطلب ...

مشاور خوب تو کرج میشناسی عزیزم ؟ بتونه کمکم کنه واقعا .البته که ب خاطر اینکه مشاور قبلی گفته بود جداشید برای اومدن پیش مشاور خیلی بهونه میاره ک نیاد 

مشاور خوب تو کرج میشناسی عزیزم ؟ بتونه کمکم کنه واقعا .البته که ب خاطر اینکه مشاور قبلی گفته بود جدا ...

توی تهران میشناسم 

تلفنی هم مشاوره میدن 

خیلی عاقل و حرفه ای ان. آقا هستند اگر خواستی بگو شماره اش را بدم بهتون ، پیج هم دارن

دلم تابحال چیزی بوده که بخوایی و نرسی بهش؟؟ پس آروم بگیر که به مرادت میرسی