2777
2789
عنوان

کاربر bedirhan

466 بازدید | 7 پست

سلام

۱) اگه اکثر اوقات این اتفاق براتون میفته:

یک تصمیم میگیرید و بعد با نظرات دیگران دچار شک و تردید میشین این نشون میده شما تاثیرپذیرید. و از حرفهای دیگران تاثیر میگیرید، پس به فکر درمان و اصلاح باشین

۲) بخشی از این حس شک و تردیدتون برمیگرده به پیشنهادی که دختر برای ازدواج دادن

۳) از نظر چهره بهشون تمایل دارین؟ اگر ندارین، حتما از ادامه ی آشنایی منصرف شین

۴) درسته شما از نظر موقعیت مالی و اجتماعی عالی هستین اما اون دختر حقش هست با کسی ازدواج کنه که دوستش داشته باشه و اگر غیر این باشه در حقش ظلم شده

۵) در کل این ازدواج به صلاح نیست، پشیمونی و پریشونی تون در آینده حتمی هست

اگه میخوایین که این ازدواج موفقی باشد، باید از این تاثیرپذیرها رها باشید و مقاوم نسبت به این حرفها

@bedirhan

در یکی از تاپیک هام درباره اینکه در جلسه خواستگاری چی بگیم (برگرفته از سخنان دکتر حبشی) نوشتم. مطالب دکتر حبشی، بانوآرتمیس، دختر_گرانبها و roya_am را کتاب کردم. میتونین از تاپیک‌هایم به صورت رایگان دانلود کنید. برای زندگی مشترک، کتابی بهتر از کتاب زندگی دکتر حبشی نخوندم. برای هر زن و مردی واجب است این کتاب رو بخونه. این کتاب رو میتونین از سایت مجتمع فرهنگی شاهدان (سایت دکتر حبشی) تهیه کنید. 

دوستان اگر براتون مقدوره

تگشون کنید

در یکی از تاپیک هام درباره اینکه در جلسه خواستگاری چی بگیم (برگرفته از سخنان دکتر حبشی) نوشتم. مطالب دکتر حبشی، بانوآرتمیس، دختر_گرانبها و roya_am را کتاب کردم. میتونین از تاپیک‌هایم به صورت رایگان دانلود کنید. برای زندگی مشترک، کتابی بهتر از کتاب زندگی دکتر حبشی نخوندم. برای هر زن و مردی واجب است این کتاب رو بخونه. این کتاب رو میتونین از سایت مجتمع فرهنگی شاهدان (سایت دکتر حبشی) تهیه کنید. 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سلام 

خوبی؟ 

چقد قشنگه کارت من هفته ای یک ساعت وقت میذارم کتاب هایی ک درست کردی میخونم 

من خیلی کامنت های خانوم مانترا رو دوس دارم ک تو تاپیک بانو ارتمیس گذاشته بودین ک از کتاب خرد جهان ترجمه شده بود 

اونا هم تو کتاب اورده شدن؟

کاش اگ حوصله و علاقش هست اونارم جمع میکردی 

حالا یا کتاب یا تاپیک یا هرچی. 

گاهی مادر و خواهر آدم میتونن  خیر خواه ک نباشند ...بدترین دشمن آدم هم باشند...... بر عکس همه نی نی سایت ب من کمک کرد اینحا برا من درس زندگی بود مه مغزی داشتم و خوندن نظرات کاربرا مه رو محو کرد کم کم بوس ب همه خانوم گلای اینجا.

سلام خوبی؟ چقد قشنگه کارت من هفته ای یک ساعت وقت میذارم کتاب هایی ک درست کردی میخونم من خیلی کامنت ه ...

سلام عزیزم

ممنون از لطفت.

آره گذاشتمشون

سلام عزیزمممنون از لطفت.آره گذاشتمشون

خیر ببینیی

گاهی مادر و خواهر آدم میتونن  خیر خواه ک نباشند ...بدترین دشمن آدم هم باشند...... بر عکس همه نی نی سایت ب من کمک کرد اینحا برا من درس زندگی بود مه مغزی داشتم و خوندن نظرات کاربرا مه رو محو کرد کم کم بوس ب همه خانوم گلای اینجا.

خیر ببینیی

انشالله مفید باشه

ایام به کام