2777
2789
عنوان

کسی هست از شوهرش دور باشه🥲؟؟

1979 بازدید | 16 پست

بچه ها من و شوهرم با هم دوست بودیم و عاشقانه ازدواج کردیم منم خیلی وابستشم بخاطر کارش مجبوریم از هم دور باشیم من میتونم برم پیشش ولی چون کنکور دارم مجبورم بمونم درس بخونم الان دلم داره میترکه ۲ ماهو ۱۰ روزه که نیست حالم خوب اصلا خوب نیس اصلا هم برای درس تمرکز ندارم😔

کسی هست اینجوری باشع؟ چجوری دلتنگیتونو برطرف میکنید؟؟  

البته ک همسرم هفته بعد میاد ولی دیگ تحملم تموم شده😢

شاید فکر کنی این تیکر بارداریه ولی اشتباه فکر میکنی من چون از کنکور سراسری باردار شدم انشالله ۱۴ تیر کنکور میدم و زایمان میکنم :/ خاستم در جریان باشین و لحظه شماری میکنم بچمو ببینم😂💔

اره 

خیلی از هم دوریم و من... خیلی دلم براش 

تنگ ..🥺 نمیشه

اینکه ندارمش هم بی تاثیر نیست😑🤏

میشه لطفا اگه نمیخواید جواب بدید لایک نکنید؟ مرسی🗿 ماه تنهاست اما ستاره های درخشانی دورشه:)🌚✨

بله من هم از همسرم خیلی دورم دانشجو یه شهر دیگه ام همسرمم شغلش یه شهر دیگه ای 

جمله چقدر زود ازدواج کردی به اندازه جمله چرا ازدواج نمیکنی دردناکه جمله چقدر بچه به دنیا میاری به اندازه چرا بچه به دنیا نمیاری دردناکه جمله چرا اینقدر تو سن کم بچه میاری به اندازه سنت داره بالا می‌ره بچه بیار چرا بچه نمیاری دردناکه لطفاً به اسم روشنفکر بودن به بقیه توهین نکنید ♥️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم..

جدا از شوخی امیدوارم به زودی دوباره همو ببینید. 

و. بازم بتونی تمرکز کافی برای درست رو داشته باشی 🤍

میشه لطفا اگه نمیخواید جواب بدید لایک نکنید؟ مرسی🗿 ماه تنهاست اما ستاره های درخشانی دورشه:)🌚✨

😂😂😂 حال کن با مجردیت البته ک اگ با همسرت رفیق باشی متاهلی هم خیلی خوش میگذره 

البته بدون دوری😑

شاید فکر کنی این تیکر بارداریه ولی اشتباه فکر میکنی من چون از کنکور سراسری باردار شدم انشالله ۱۴ تیر کنکور میدم و زایمان میکنم :/ خاستم در جریان باشین و لحظه شماری میکنم بچمو ببینم😂💔

شغل همسر منم اینجوریه ک چند هفته ازم دوره،امشبم باهم خداخافظی کردیم که ایشالا بره سرکار،بعد از یک ماه(عقدیم)

خیلییی سخت بود من زوری جلو گریه مو گرفتم تو بغلش

در من تیمارستانی قصد شورش دارد..!
بله من هم از همسرم خیلی دورم دانشجو یه شهر دیگه ام همسرمم شغلش یه شهر دیگه ای 

خیلی سخته 😔 هر چند وقت میبنید همو؟ 

خیلی سخته 😔 هر چند وقت میبنید همو؟ 

😁 هر هفته می‌بینمش چهار روز دانشگاه سه روز شهرم ولی خب الان امتحاناست و دو هفته ای میشه ندیدمش 

جمله چقدر زود ازدواج کردی به اندازه جمله چرا ازدواج نمیکنی دردناکه جمله چقدر بچه به دنیا میاری به اندازه چرا بچه به دنیا نمیاری دردناکه جمله چرا اینقدر تو سن کم بچه میاری به اندازه سنت داره بالا می‌ره بچه بیار چرا بچه نمیاری دردناکه لطفاً به اسم روشنفکر بودن به بقیه توهین نکنید ♥️
شغل همسر منم اینجوریه ک چند هفته ازم دوره،امشبم باهم خداخافظی کردیم که ایشالا بره سرکار،بعد از یک ما ...

اره اصلا روزای اول خیلی سخته من اینجوریم ینی اون روز ک میره اصلا انگار دلم داره میترکه خیلی حالم با میشه ولی بعد از یه هفته به خودم میام میتونم تحمل کنم تا این ک دیگ بیش از حد دوری باشه مث الان در کل نگران نباش اوایلش ک‌ دور میشید سخت تره بعد بهتر میشه ایشالله که خدا تو دلت تحملشو بزاره چون واقعا از ته قلبم میتونم حسش کنم چجوریه حالت🥺❤️

😁 هر هفته می‌بینمش چهار روز دانشگاه سه روز شهرم ولی خب الان امتحاناست و دو هفته ای میشه ندیدمش  ...

خوبه پس اینجور دوری ها شیرینه باعث میشه یه وقت هایی دلتنگ هم باشید یکنواخت نمیشه زندگیتون دوری های زیاد خیلی سخته که انشالله هچ وقت تجربش نکنی عزیزم💋

عزیزم.. جدا از شوخی امیدوارم به زودی دوباره همو ببینید.  و. بازم بتونی تمرکز کافی برای درست ر ...

مرسی عزیزدلم❤️

من همسرم نیست نامزدم داغونم از دوری گاهی مردن و به دوری ترجیح میدم اینقدر نق میزنم اشک میریزم امونش ...

منم نامزدم چی بگم..😢 ایشالله ک زودتر ببینید همدیگرو این دوری ها تموم بشه عزیزم❤️‌

مرسی عزیزم این چه تقدیریه نمی دونم 

اگر موقعیتشو داری بری پیش همسرت حتما برو دوری واس دونفری ک همدیگرو دوستدارن بد ترین درده🥲 البته ک هستن خیلیا ک از نبود شوهراشون خوشحال میشن ک بحثش جداست