2777
2789
عنوان

از شوهرم متنفرم

15979 بازدید | 93 پست

سلام به همهههه ،عاقا من کاربر قدیمیم ولی زیاد تعلیق میشم ،هیچ وقت داستان زندگیما نگفتم ولی امشب دلم خواست بعد مدت ها حرف بزنم ،من از شوهرم متنفرم ،نگاش میکنم دلم میخاد بالا بیارم از اول همینجوری بود ،تو همون جلسات خواستگاری ولی هی خانوادم گفتن خوب میشی خوب میشی تو الان بچه ای نمیفهمی ،البته نه خانوادم همههههه همههه خب بخام عقلانیم فکر کنم خودمم همینو میگم پولداره ،قد بلند خوشتیپ دست و دلباز ،اولا مهربون ولی جدیدا متوجه شده نمیخامش سر هر چیزی دعوا و کتک کاری میکنه بعدم پشیمون میشه التماس میکنه ببخشم ،به اونم حق میدم ولی چه کنم با دل بی صاحابم که باهاش نرم نمیشه ،تو تموم این سالا تنفرم کم نشده اصلاااا ،من ۲۳سالمه و همسرم ۳۳،پنج ساله ازدواج کردم ،بچه ندارم شوهرم دوست داره بیاریم ولی من تا وقتی با خودم کنار نیام محاله یه طفل معصومو وارد این جهنم کنم ،اینکه شاید سوال براتون پیش بیاد من کسی رو دوست داشتم یا دارم باید بگم نه اصلا تو این فازا نبودم و از خیانت متنفرم ،راهکار بهم بدین چیکار کنم مهرش به دلم بیفته ،من نمیتونم طلاق بگیرم من به همه فکر میکنم شوهرم واقعا مرد خوبیه دست خیلیا تو‌فامیل من گرفته ،من جدا بشم زندگیا خیلیا بهم میریزه بابام ،داداشم ،داییم شوهر خواهرم اونا برا شوهرم کار میکنند ،راستی اینم بگم من نه قیافه انچنانی دارم نه تحصیلات دیپلمم ،خودم میدونم عیچی ندارم ولی چه کنم 😭😭😭از خودم بدم میاد

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چشام گرد شد... 

جمع کن خودتو دختر

یکم دور و برت یا این سایتو ببین شوهرا خائن خسیس بچه ننه و.... برو دورش بگرد چرا همچین میکنی اصن مخم سوت کشید

من طب رو فقط طب سنتی و اسلامی میدونم و باهاش درمان میکنم، در غالب موارد طب مدرن رو قبول ندارم... پس لطفا سر طب مدرن با من بحث نکنید.. چون من چیزهایی از طب مدرن میدونم که شما زحمت تحقیق بخودتون ندادین و نمیدونین، در مورد طب سنتی هم باهام بحث نکنید... چون تجربه خوبی از بحث کردن در مورد طب سنتی با بعضی از نی نی سایتیا ندارم. 
چرا بدت میاد؟ ب دلت نشسته یا بخاطر اجبار ازدواجت ازش بدت میاد؟

اصلا دلیلشو نمیدونم ،شاید شوهر من ارزوی خیلیا هم باشه ولی از همون اول به دل من نشست ،من موقع رابطه با شوهر اشک میریزم از بس ازش بدم میاد