2777
2789
خوش بحالت موهات کوتاس مال من تاکمرمه شوهرم حتی نمیزاره یذرشم کوتاه کنم خیلی دوس دارم موهام کوتاه باش ...

من تا بابام بود نمیزاشت کوتاه کنم الان بالای ده پونزده ساله همش کوتاه کردم الان عز پارسال اراده کردم دیگه کوتاه نکنم دارم بلندش میکنم

خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه  افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️...............  یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حاجی من قد موهام طی 30 سال گذشته پایین تر از سینه نیومده 🥺 

چطور ؟واقعا ؟ازمابش بده ببین چی کمه 

مو زینک خوبه هیرفیکس خوبه ک گفتم 

کلسیمم باید بخوری 

این سه تار و مکمل بخوری حل

درحال ساخت ....:)

دوستانی که توصیه هاشون مربوط به ساقه مو میشه عجیبه

رشد مو مربوط به ریشه است عزیزان

شماهم اگر تغذیه صحیحی داشته باشی موهات عادی رشد میکنه حدودا ماهی ۱ سانت یا سالی ۱۵ سانت

اگر فکر میکنی رشدش کمه میتونی فولیکوژن مصرف کنی 

عشق حقیق یافتنی نیست ساختنی است💖
من تا بابام بود نمیزاشت کوتاه کنم الان بالای ده پونزده ساله همش کوتاه کردم الان عز پارسال اراده کردم ...

بخدا منم مجرد بودم بابام نمیزاش میگف خیلی موهاتو دوس دارم الانم شوهرم نمیزاره

اگه اینا مسلمونن                                                 یارب کافرم کن😏
زینک  و آهن چقدر ینی چند بسته؟ میشه شبا قرص اهن خورد روزا زینک

ن نمیشه اگه بدن لازم نداشته باشه آسیب به کبدت میزنی 

زینک هفته ای دوبار بخور اگر. میخوای خود سرانه مصرف کنی

زینک  و آهن چقدر ینی چند بسته؟ میشه شبا قرص اهن خورد روزا زینک

من که دکتر رفتم یه دوره زینک داد دوماه خوردم وقتی قرصم تموم شد رفتم بهم آهن داد اون که تموم شد بعد بیوتین داد 

فکر نکنم بشه همه رو با هم خورد یعنی نخوری بهتره چون ممکنه مشکلی ایجاد شه

من که دکتر رفتم یه دوره زینک داد دوماه خوردم وقتی قرصم تموم شد رفتم بهم آهن داد اون که تموم شد بعد ب ...

اره احتمالا مضر باشه 

این دوره ها چقدر طول کشید ینی چند ماه شد موهات‌ رشد داشت منم امتحان کنم ؟🥲

ن نمیشه اگه بدن لازم نداشته باشه آسیب به کبدت میزنی  زینک هفته ای دوبار بخور اگر. میخوای خود س ...

آره درسته، من قبلا زینک زیاد میخوردم یعنی بیشتر از 4 روز در هفته. به فنا رفتم.. بعد از ی مدت تا میخوردم همه بدنم قرمز میشد. 

کلا آره زینک به اندازه اش خیلی خوبه. 

اره احتمالا مضر باشه  این دوره ها چقدر طول کشید ینی چند ماه شد موهات‌ رشد داشت منم امتحان کنم ...

حداقل 6ماه طول میکشه 

آره مو هام بلند بود ولی اینا رو که خوردم موهام خیلی بلند تر شد رسید به پایین باسنم 

آره درسته، من قبلا زینک زیاد میخوردم یعنی بیشتر از 4 روز در هفته. به فنا رفتم.. بعد از ی مدت تا میخو ...

خب زینک اصن به بعضیا نمیسازه گلم 

بعدم سرخود بیشتر از یه بار در هفته هم نباید خورد 

حالا مردم فکر کردن چون مو بلند می‌کنه عیب نداره

حالا شما هیر فیکس بگیر بخور این دیگ چیزی نیست