2777
2789

من هزینه انتقالو نمیدونم چون نمیخوام انتقال بدم

داروهام شد ۵۴۰۰

حدود ۴ باری سونو شدم هر بار ۲۰۰

تخمک کشی هم چهارشنبه دارم گفتم ۱۵ تومن

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

من هزینه انتقالو نمیدونم چون نمیخوام انتقال بدم داروهام شد ۵۴۰۰ حدود ۴ باری سونو شدم هر بار ۲۰۰ ت ...

بعد انتقال اگه مثبت بشه باید آمپول بزنیم ۹ ماه تا بچه بمونه؟ ی خانومی میگفت روزی ی دونه آمپول دور ناف میزدم باقیشو نمیدونم دیگه!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام گلم هر دوره ای وی اف 1 ماه طول میکشه 

از روز دوم پریودی دارو امپول میدن تا تخمدانات خیلی تحریک بشه و تخمکای زیادی بده تا اگه خواستی در اینده هم ذخیره داشته باشی بعد روز 16 17 میری تخمک کشی میکنی عمل بیهوشی داره بعد همون روز از شوهرت اسپرم میگرن با تخمکا میزارن توی ازمایشگاه فرداش بهت میگن چندتا از تخمکات تبدیل ب جنین شدن بعد اگه دکترت صلاح بدونه همون ماه و دوروز بعدش برات انتقال میدن بقیه جنین ها هم فریز میشه احتمال داره هم اون ماه برات انتقال ندن ک خیلی بهتره چون عمل میکنی بدنت زخمه شکم اب میاره کلا ماه استرس زاییه ولی با این حال خیلیا هم بودن ک همون ماه انتقال دادن و گرفتن خلاصه اگه انتقال نده میره ماه بعد دوباره از دوم پری قرص میخوری برای زخیم شدن رحمت تا روز 16 17 18 انتقال میدههه

راجب جنسیت هم بگم هر وقت خواستی انتقال بدی دور قبل تاریخ انتقال ب ازمایشگا زنگ میزنی ک تعیین جسیت کنن اونا هم جنین هاتو بررسی میکنن ببینن چندتا پسر داری چندتا دختر ولی دوتا مشکل هست یکی هزینش ک فک کنم دکتر من میگفت 4 5 تومن جدا پول تعیین جنسیته یکی هم برای بررسی جنسیت باید ی سلول از جنین بکنن تا بررسی کنن و این جنینو ضعیف میکنه

هزینه شم کلی بخوام با دارو ها امپولا بگم هردوره ای وی اف نزدیک 20 25 تومن باشه 

بعد از اینکه حامله شدید ب سلامتی تا 3 ماه امپول پروژسترون دارید فقط و تا اخر زایمان روند حاملگی مثل همه ی مادرای باردار ب سلامتی سپری میشه 

امید وارم کمکتون کرده باشم🙏🏻❤️💋

سلام گلم هر دوره ای وی اف 1 ماه طول میکشه  از روز دوم پریودی دارو امپول میدن تا تخمدانات خیلی ...

ممنون عزیزم از توضیحات کاملتون. فقط اینکه هر بار انتقال بدیم و نگیره بار بعدی باید هزینه جدا بدیم؟

بعد انتقال اگه مثبت بشه باید آمپول بزنیم ۹ ماه تا بچه بمونه؟ ی خانومی میگفت روزی ی دونه آمپول دور نا ...

اونو نمیدونم چون تجربه و اطلاعات ندارم

ولی امپول دور ناف گلم یا انوکساپارینه یا هپارین 

من تو بارداری اولم چند ماه زدم ای وی اف و..هم نبودم

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

ممنون عزیزم از توضیحات کاملتون. فقط اینکه هر بار انتقال بدیم و نگیره بار بعدی باید هزینه جدا بدیم؟

برای بعدی اگه موقع تخمک کشی تخمکای زیادی ازتون بگیرن فریز میکنن اگه انتقال اول نگیره دیگه لازم نیس برای انتقال دوم اون همه راهو بری فقط یکی دو بسته قرص میخوری میری اون جنین هایی ک قبلا فریز داشتیو انتقال میدی و فقط هزینه انتقال رو ازتون میگیرن ک اگه بیمارستان شخصی نباشه هزینش 2 تومنه اگ اشتباه نکنم

برای بعدی اگه موقع تخمک کشی تخمکای زیادی ازتون بگیرن فریز میکنن اگه انتقال اول نگیره دیگه لازم نیس ب ...

چقدر سخت و استرس زائه🥺

من ۶ ماه پیش دوقلو باردار بودم سقط شدن ماه ۴. یک روز مونده بود برم ماه ۵.

دکترم بهم هیچ دارویی نمیده میگه احتمال دو یا چند قلویی داری چون ژنشو دارم. ولی از اون طرف ۴ ماهه اقدام کردم باردار نشدم دیگه!

همه چی هم نرماله

چقدر سخت و استرس زائه🥺 من ۶ ماه پیش دوقلو باردار بودم سقط شدن ماه ۴. یک روز مونده بود برم ماه ۵. ...

نه این اشتباه رو نکنین و از دکترتون بخواین اگر قرار بر ای وی اف کردن هست دارو قوی بده حداقل تخمک زیادی بدین ک فریز کنین چون این راه خیلی سخته حداقل ب سختیش بیارزه منم 3 بار ای وی اف کردم خیلی خیلی پر استرسه امید وارم شما خودتون مادر بشین و مجبور نباشین این راه هارو ببینین🤲🏻