2777
2789

داداشم تازه سه ماه که شده نوزده سالش

قدش ۱۷۸ 

خودش خیلی ناراحته فکر می‌کنه خیلی قد کوتاس

خیلی دلش میخواد ۱۸۰ به بالا بشه 

این چند وقته توی اینترنت دیده بود افزایش قد توی سن بزرگسالی با انجام یه سریع حرکات اصلاحی میشه چند سانت قد رو بلند کرد 

حالا رفته یه سری حرکات اصلاحی برای افزایش قد توی اینترنت یاد گرفته هر روز نیم ساعت یه ساعت تمرین می‌کنه 

دو روزه شروع کرده

میشه پسر نوزده ساله قدش دو سه سانت بلند بشه ؟

خواهشاً بگید اگه نشه زود تر بهش بگم قلبش نشکنه

دختری از دیار آفتاب ☀️☀️ ⛅

تا ۲۰ سال راه داره 

تویی ک امضامو می خونی تو زیباترین آدمی هسی ک می شناسم😍 ✨پراز انگیزه قوی باهوش و هرروز برای زندگیت تلاش میکنی 🌱تو لایق بهترینایی بالا بالاها می بینمت ب زودی🤍😎✌🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۳ سانت اینقدر مهمه؟؟؟

آره دیگ پسر بلند جذابه دیگ

تویی ک امضامو می خونی تو زیباترین آدمی هسی ک می شناسم😍 ✨پراز انگیزه قوی باهوش و هرروز برای زندگیت تلاش میکنی 🌱تو لایق بهترینایی بالا بالاها می بینمت ب زودی🤍😎✌🏻

شوهرمن با۲۷سال سن۱۷۵ه منکه راضیم ازش😌😂

دلی من بس توئ تیایا بوتونبئ لیه نایا❤❤بامن خصومت شخصی داری نی نی یار هرشب میخام صبح پامیشم تعلیق میشم😐😐کاربری پنجمه 🥲🥲جون مادرتون تعلیقم نکنین