2777
2789

پدر چشماش قهوه ای باشه مایل ب تیره ..مادرش چشماش سبز...بعد مادر پسر چشماش سبزه پدرش قهوه ای...مادر و پدر دختر هر دو سبزه چشاشون...هر دو هم مادر هم پدر بچه تو عمه و خاله هاشون چشم سبز دارن....

ب نظرتون احتمال چشم رنگی بودن بچشون زیاده؟

آخه میگن ژن رنگای تیره غالبه

اگه امضامو میخونی مهربانترینم ممنون میشم برای شادی روح پدرم دعا کنی با قلب پاکت🖤🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چشم هر رنگی بشه مهم نیس فقط سالم باشه و بخت بلند

+ ترس یه مدل مریضیه؛ اگه بهش مبتلا بشی و درمانش نکنی، کل وجودتو می‌گیره- چجوری می‌شه درمانش کرد؟! + باید باهاش رو به رو بشی...

عزیزم اینا همش احتماله 

میبینی دو نسل قبل چشم یکی رنگی بوده الان به نوزاد رسیده 

یکی هم چشم مادر  یا پدر رنگیه ، بچه قهوه ای شده 

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود)

بله کلا رنگ تیره غالبه چه چشم چه مو چه پوست

ولی احتمالم داره روشن شه

الان فامیل ما پدر و مادر قهوه ای تیره پدربزرگ سبز عسلی بچه هم کاملا بور و چشم عسلی

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

هیچ معلوم نمیکنه

من همسرم چشماش سبزه 

برادرم سبزه 

مامانم سبزه 

مادر همسرم سبزه 

بعد پسرم رنگ چشماش شبیه من شده قهوه ای 😐😐

من یه اخلاقی دارم، یا یه کاری رو شروع نمیکنم یا اگه شروع کنم تموم نمیکنم!!😶😊
عزیزم اینا همش احتماله  میبینی دو نسل قبل چشم یکی رنگی بوده الان به نوزاد رسیده  یکی هم ...

آره میدونم....ولی خب دیدم اگه پدر بچه چشم مشکی باسه خیلی کم پیش میاد بچه چشم رنگی باشه...حتی مادر چشماش رنگی باشه نمیدونم چرا

اگه امضامو میخونی مهربانترینم ممنون میشم برای شادی روح پدرم دعا کنی با قلب پاکت🖤🖤
هیچ معلوم نمیکنه من همسرم چشماش سبزه  برادرم سبزه  مامانم سبزه  مادر همسرم سبزه&n ...

اتفاقا برا پسرا رنگ قهوه ای جذابه

ژن تیره غالبه

ولی احتمالش زیاده رنگی بشه

شوهرم قهوه ای تقریبا روشنه خودم سبز دخترم سبز شده

بابای شوهرم آبی   داداشش سبز   مامانش قهوه ای

مامان خودم قهوه ای تیره.  بابام قهوه ای تقریبا روشن☺️

خدایا شکرت بابت فندوق کوچولو😊👼🤰 خودت صحیح و سالم حفظش کن 👨‍👩‍👧
ژن تیره غالبه ولی احتمالش زیاده رنگی بشه شوهرم قهوه ای تقریبا روشنه خودم سبز دخترم سبز شده بابای ...

عزززیزم

خدا حفظش کنه براتون🥰🤍😘