2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببخشید حالا که بحث خوابه منم یه سوال داشتم من بعضی مواقع که نصف شب بیدار میشم تا نیم ساعت شاید هم بیشتر هیچی یادم نمیاد البته این چند ماهه اینطوری شدم اینقدر فکر میکنم شوهرم و نمیشناسم وحشت زده میشم اصلا یه وضعی نمیدونم چرا اینطوری میشم حتی فکر میکنم خودم کی هستم..کسی میدونه دلیلش چیه ؟

السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین علیه السلام 💚 سادات طباطبایی ام 💚💚 روزه استیجاری و ختم چله 💚

ببخشید حالا که بحث خوابه منم یه سوال داشتم من بعضی مواقع که نصف شب بیدار میشم تا نیم ساعت شاید هم بی ...

شما برو یه متخصص مغز و اعصاب

مادر منم چند دیقه طول میکشه

مشکل اعصاب روان داره

کاش فقط یه بار بشه🥲🚬😔

بدبختی اون اصلا منو ندیده  🤪

والا سینا مهراد م ما رو ندیده 😂

اگه دلت میخواد ببینی اش انشاءالله به زودی این اتفاق بیفته

تو دفتر همش بنویس  من می بینمش

یهو میبینی در و وا کردی  پشت در وایساده

هیچ چیز غیر ممکن نیست

کاش فقط یه بار بشه🥲🚬😔

والا سینا مهراد م ما رو ندیده 😂 اگه دلت میخواد ببینی اش انشاءالله به زودی این اتفاق بیفته تو د ...

از امضات مشخصه کاملا آدم امید واری هستی مثل خودم 🥰

قطعا هیچی غیر ممکن نیست و منم میدونم که روزی میبینمش 🙃

دارم ساز یاد میگیرم مطمئنم روزی نوازنده ش میشم

آخیش
از امضات مشخصه کاملا آدم امید واری هستی مثل خودم 🥰 قطعا هیچی غیر ممکن نیست و منم میدونم که روزی می ...

انشاءالله یه روزی تو  لیست بهترین نوازنده ها 

( نمیدونم به اونایی که ساز میزنن چی میگن )

اسم تو می بینیم

انشاءالله به همه آرزوهات برسی

انشاءالله تو کنسرت ش می  بینیمت

آفرین به اراده و تلاشت

کاش فقط یه بار بشه🥲🚬😔

انشاءالله یه روزی تو  لیست بهترین نوازنده ها  ( نمیدونم به اونایی که ساز میزنن چی میگن ) ...

ای جان دلم مرسی مهربونم بابت انرژی دادنت کلی خوشحالم کردی.

فدات بشم خودت هم تلاش کن برس به اهدافت مطمئنم با این همه امید واری خدا دست رد بهت نمیزنه.

برات آیت الکرسی میخونم قشنگم

آخیش
شما برو یه متخصص مغز و اعصاب مادر منم چند دیقه طول میکشه مشکل اعصاب روان داره

واقعا ؟ببخشید مادرتون چیکار کردن الان بهتره خواهرم ببخشید من سنم زیاد نیست برای من خطرناکه ؟

السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین علیه السلام 💚 سادات طباطبایی ام 💚💚 روزه استیجاری و ختم چله 💚

واقعا ؟ببخشید مادرتون چیکار کردن الان بهتره خواهرم ببخشید من سنم زیاد نیست برای من خطرناکه ؟

عزیز دلم نگران نباش

الان چیزی هست که درمان نشه؟

مادرم  تحت نظر پزشکه 

زودتر برو که زودتر خوب شی 

پانیک نداری؟

چون علایم شو خوندم یکی میگفت شبا بیدار میشه  ترس داره و حالت خفگی بهش دست میده نیم ساعتی طول میکشه به حالت عادی برگرده

انشاءالله حالت خوب میشه

کاش فقط یه بار بشه🥲🚬😔

عزیز دلم نگران نباش الان چیزی هست که درمان نشه؟ مادرم  تحت نظر پزشکه  زودتر برو که زودت ...

خیلی ممنون خواهرم انشاالله حاجت روا بشین عزیزم من فکرم خیلی مشغوله استرس دارم نمیدونم چطور بگم که متوجه بشین هم اینکه اوضاع اقتصادی بهم ریخته هم نگران مادرمم که دائما بیماره و... خلاصه بگم فکر مشغولی زیاد دارم ممکنه به خاطر همین فکر مشغولی هام باشه ؟

خیلی ممنون خواهرم انشاالله حاجت روا بشین عزیزم من فکرم خیلی مشغوله استرس دارم نمیدونم چطور بگم که مت ...

شاید

بالاخره استرس رابطه مستفیم با اعصاب داره

سرچ بزن نی نی سایت ببین کسی مثه خودت بوده مشکلش چی بوده

ولی حتما دکتر برو

برد بیمارستان دولتی میدونم خیلی طول میکشه ولی میعهمی مشکلت چیه

پشت گوش ننداز هیچی مثه سلامتی نیست

انشاءالله هم حالت خوب شه هم مشکل اقتصادی  تون

کاش فقط یه بار بشه🥲🚬😔