2777
2789

عااام

نه

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چندم دوره هستین؟

خیلی گذشته من هفدهم باید پریود میشدم که نشدم هر چیم بی بی زدم منفی میشد ولی علائمم دارم امشب گفتم بزنم همینجوری فوقش منفی دیگه که هاله انداخت 🥹🥺 قلبم داره میاد تو دهنم اصلا 

چند روز عقب انداختی مال منم امروز مثبت شد 😍

هفدهم باید میشدم خیلی گذشته گفتم همینجوری بزنم امشب ببینم چی میشه که هاله انداخت همون موقع 

هرچیم بی بی میزدم این مدت منفی میشد اصلا قلبم داره میاد تو دهنم 🥹

هفدهم باید میشدم خیلی گذشته گفتم همینجوری بزنم امشب ببینم چی میشه که هاله انداخت همون موقع  هر ...

منم یک روز مونده به موعدم یعنی فردا موعدمه من امروز ساعت ۲ بی بی زدم یه دختر دارم اونم با دارو حامله شدم ماه قبل اچ سی جی زدم بی فایده بود این ماه هاش سی جی دکتر نوشت شما بچه دارین؟ چند وقته اقدامین؟ 

عزیزم😍 دعا میکنم ک ی عروسک قشنگ بزاره خدا تو بغلت♥️ ایشالله مثبته اگر هم نبود غصه نخوررررریا ب مو ...

توووووکل برخداااااا اخه من این ماه چند دفعه بی بی زدم منفی بود 

یه دو دفعه هاله انداخت خیلی کمرنگ بود اینجوری که باید میگرفتم تو نور تا مشخص شه رفتم ازمایش دادم منفی بود ولی هیچ خبری از پریود نبود‌ونیست دوباره پریشب بی بی زدم منفی بود امشب گفتم بزار دوباره بزنم فوقش منفی میشه که هاله انداخت 🥹 قشنگ مشخصه ولی این بار 🥹😭