2777
2789

سلام

عذر میخوام

من فاصله بین پریودیم خیلی کمه هر ۱۷ روز پریود میشم

آیا داروی هست که این فاصله رو بیشتر کنه 

درضما من از همون اول همین طور بودم

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم ببخشید مزاحمتون شدم 

گفتین ماما هستین 

من چند ماه قرص سیپروترون کامپاند میخوردم سری اخرم که خوردم بعد قطعش کردم که پریودشم همیشه بعد چهار روز میشدم اما ایسری بعد نه روز شدم گاهی لکه قهوه‌ای گاهی خون گاهی خون ابه میاد الان نزدیکه۱۷روز همینجور هی لکه میاد 

تبلی تخمدانم دارم چیکار کنم بنظرتون هی چند روز یه بار دردای شدید پریود دارم 

خدایا شکرت برای هزارو یک دلیل
سلام ، ۱۷ روز خیلی کمه  چند روز خونریزی داری حجمش جقدره؟؟

از روز اول تا روز سوم شدید .

روز چهارم تا روز هفتم  لکه بینی دارم

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

سلام عزیزم  باردار که نیستی؟؟؟ تست دادی؟؟

نه تست ندادم ولی بعیده میدونم اخه از دیروز تا حالا شدت خونریزیم شدیده عین پریود هس دیگه لکه نیس با این حالا یعنی امکان بارداری هس

نتونستم فعلا دکتر برم شنبه احتمالا برم 

البته بعد یه ورزش وکلی بپر بازی با پسرم یهو کمردرد گرفتم عین قبل پریودم یهو یه چند ساعت بعدش پریود شدم

خدایا شکرت برای هزارو یک دلیل