2777
2789
عنوان

ترک خود.ارضایی

| مشاهده متن کامل بحث + 831 بازدید | 33 پست
عنوان تاپیک ترک این عمل هست  کسایی که ترک این کار رو لازم نمیدونن چرا وارد میشن؟

اون يكي تاپيكتم همينطور بود

نتيجه نگرفتي فكر كردي ايندفعه ممكنه مفيد باشه😂

اينجا ني ني سايته همه چي معكوسه

و هنگامي كه بندگانم از تو درباره ي من بپرسند، بگو من نزديكم و دعاي دعا كننده را، هنگامي كه مرا بخواند اجابت ميكنم❤️🌱....بقره_١٨٦

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون يكي تاپيكتم همينطور بود نتيجه نگرفتي فكر كردي ايندفعه ممكنه مفيد باشه😂 اينجا ني ني سايته همه ...

گرفتم

چند نفر درخواست دادن بهم و راهنمایی کردم شون 

دوباره زدم برای افرادی که ندیدن

عنوان تاپیک ترک این عمل هست  کسایی که ترک این کار رو لازم نمیدونن چرا وارد میشن؟

شخصا برای اینکه اگه درمورد عوااااارض مرگ بار و سکته قلبی و فلج مغزی گفتین بیام فیض ببرم 

تو که میترسیدی از تاریکی الان چجوری تنهایی خوابیدی؟ کاش میدونستم آخرین غروبه , شهرمون جنگه خیابونا شلوغه , دستت تو دستم میدوییدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله ...🕊️🤍
درسته  ولی خیلی افراد با این مسائل آشنایی ندارن  و انرژی شون رو راحت از دست میدن در صورت ...

درسته راه حل پیشنهادی شما براشون چیه؟؟ 

خود.ار.ضایی چون اون انرژی هدر میره با این کار گناه محسوب میشه 

ولی خب مدیتیشن تعادل رو بین نقاط انرژی بدن برقرار میکنه و باعث میشه ناخوداگاه طرف فاصله بگیره  

من یه قانون جذبی ام.  زندگیم تو مشتمه   دوستان لطفا درخواست دوستی نفرستید چون نمی پذیرم، هر آنچه که در رابطه با متافیزیک و قانون جذب باید میگفتم در تاپیک ها نوشتم. برای ستاره شناسی و بررسی چارت هم منو توی تاپیک ها تگ نکنیدیا مدام پیام نذارید. چون این شغل و علم منه و رایگان برای کسی انجام نمیدم!                                          

گرفتم چند نفر درخواست دادن بهم و راهنمایی کردم شون  دوباره زدم برای افرادی که ندیدن

اها پس خوبه

و هنگامي كه بندگانم از تو درباره ي من بپرسند، بگو من نزديكم و دعاي دعا كننده را، هنگامي كه مرا بخواند اجابت ميكنم❤️🌱....بقره_١٨٦
اونایی که خیلی افکارشون حول مسائل جنسی میچرخه علتش اینه که همه انرژیشون انباشته شده تو چاکرای ریشه ( ...

عزیزم من زیاد راجب مدیتیشن و چاکرا و اینجور چیرا میشنوم پوس دارم یاد بگیرم متعادلشون کنم شما کانال تلگرام سایت یا هرچیزی میشناسین که یه اموزش از صفر داشته باشه؟

متاسفانه به اینستا دسترسی ندارم

چندتا آرزو تو دلم دارم میشه برام سه تا صلوات بفرستین؟هرشب دعاتون میکنم❤️
عزیزم من زیاد راجب مدیتیشن و چاکرا و اینجور چیرا میشنوم پوس دارم یاد بگیرم متعادلشون کنم شما کانال ت ...

نه عزیزم متاسفانه نمیشناسم و خودمم خیلی وارد این مباحث نشدم فعلا

تا حد کمی اطلاعات دارم

من یه قانون جذبی ام.  زندگیم تو مشتمه   دوستان لطفا درخواست دوستی نفرستید چون نمی پذیرم، هر آنچه که در رابطه با متافیزیک و قانون جذب باید میگفتم در تاپیک ها نوشتم. برای ستاره شناسی و بررسی چارت هم منو توی تاپیک ها تگ نکنیدیا مدام پیام نذارید. چون این شغل و علم منه و رایگان برای کسی انجام نمیدم!                                          

نه عزیزم متاسفانه نمیشناسم و خودمم خیلی وارد این مباحث نشدم فعلا تا حد کمی اطلاعات دارم

اها ممنونم

موفق باشید😊❤️

درسته راه حل پیشنهادی شما براشون چیه؟؟  خود.ار.ضایی چون اون انرژی هدر میره با این کار گناه محس ...

من درباره چاکراهای بدن خیلی اطلاعی ندارم ولی از دوستانم شنیدم که با مراقبه و مدیتیشن انرژی بدن رو در پست ترین حالت از دست نمیدن
بهترین مراقبه هم میگن نماز هست

نه عزیزم متاسفانه نمیشناسم و خودمم خیلی وارد این مباحث نشدم فعلا تا حد کمی اطلاعات دارم

من یکی از دوستانم راجب این مسائل اطلاعات زیادی دارن اگر بخواید میتونم لینک کانال های تلگرام رو بفرستم براتون  

من یکی از دوستانم راجب این مسائل اطلاعات زیادی دارن اگر بخواید میتونم لینک کانال های تلگرام رو بفرست ...

ممنون میشم واقعا