2777
2789
عنوان

جراحی بینی با دکتر علیرضا محبی

1388 بازدید | 16 پست

سلام دوستان عزیز میشه لطفا کسانی که با دکتر علیرضا محبی عمل کردن نظر بدن خواهش میکنم صادقانه جواب بدین

از عمل با ایشون راضی هستین؟کارشون خوبه واقعا؟

تعداد رای : 2
نظرسنجی
۱۰
1
50%
۲۰
1
50%

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهر و برادر من پیشش عمل کردن ....بگم بیسته نه نیست ....ولی بده داغون هم نیست.....اوقدی که نصبت بهش حرف میزنن خوب نیست....من داداشم پیشش عمل کرد بینیش از داخل مشکل پیدا کرد ...مجبور شد جای دیگه درست کنه ....خواهرم هم عمل کرده الان صداش تو دماغی و بزور نفس میکشه

پـــــیش از آنکه دستهای درخت به نــــور برسد...پاهایش تاریکی را تجــربه کرده.گاهی برای رسیــدن به نــــور باید از تاریــکی گُـــذشت...
خواهر و برادر من پیشش عمل کردن ....بگم بیسته نه نیست ....ولی بده داغون هم نیست.....اوقدی که نصبت بهش ...

وای چه بد من فکرکردم حداقل مشکل تنفسی و تو دماغی صحبت کردن دیگه نداره چون من بینی م مشکلی ندارن و میدونم عملش بی نهایت راحته ولی دوست ندارم تنفسم مشکل بشه برای همین ایشون رو انتخاب کردم

سی سی رو میشناسید ؟ صدف بیوتی چطور ؟این دو تا پیش محبی عمل کردن

بله میشناسم زیاد سلیقه من نیست پس چون سی سی که اصلا انگار بینیشو عمل نکرده صدف بیوتی هم زیاد جالب نیست من فقط بینی ماعده محمدی رو دوست دارم و بخاطر همین انتخابشون کردم

وای چه بد من فکرکردم حداقل مشکل تنفسی و تو دماغی صحبت کردن دیگه نداره چون من بینی م مشکلی ندارن و می ...

بهت بگم فقط و فقط رو ظاهر بینیت کار میکنه و داخلش واسش مهم نیست تو بتونی نفس بکشی یا نه ....خواهر و برادر من دوتا مشکلی تنفسی پیدا کردن در صورتی که قبل عمل اصلا نداشتن مشکل تنفسی....الان خواهرم داغون با اسپره سر میکنه اما خیلی اذیته ....بنظرم فقط پول  اسمشو میخوره ...خودم جای دیگه عمل کردم کاملا راضیم ....بدون کوچکترین مشکل

پـــــیش از آنکه دستهای درخت به نــــور برسد...پاهایش تاریکی را تجــربه کرده.گاهی برای رسیــدن به نــــور باید از تاریــکی گُـــذشت...
بهت بگم فقط و فقط رو ظاهر بینیت کار میکنه و داخلش واسش مهم نیست تو بتونی نفس بکشی یا نه ....خواهر و ...

نه عزیزم من تنفسم برام اولویت داره هیچ وقت سلامتیمو فدای زیبایی نمیکنم 

میتونم بپرسم شما با کی عمل کردین؟

نه عزیزم من تنفسم برام اولویت داره هیچ وقت سلامتیمو فدای زیبایی نمیکنم  میتونم بپرسم شما با کی ...

عزیزم من اهواز عمل کردم دیگه نخواستم گولی که خواهر و برادرم خوردن رو بخورم ....بنظر من کسی که عمل میکنه هم زیبایی براش مهمه هم تنفس ....و تو اینا هیچکدوم اولویت نداره ...دوتاش یه اندازه ...شما هم گول اسم دکتر محبی رو نخور با این بلاگرا ...میان از تنفسشون بگن؟؟ 

عزیزم من اهواز عمل کردم دیگه نخواستم گولی که خواهر و برادرم خوردن رو بخورم ....بنظر من کسی که عمل می ...

درسته منظورم این بود بخاطر تنفسم حاضرم از خیر عمل بگذرم ولی تعریفشون رو خیلی شنیده بودم من خودمم ساکن شیرازم نمیتونم حضوری برم کارهای دکتر رو ببینم 

به هرحال ممنون که اطلاعاتتو باهام به اشتراک گذاشتی عزیزم

نه هنوز رفتم پیششون برای مشاوره زیاد مورد پسندم نبود یعنی کسانی اومده بودن عمل کرده بودن ولی من فکر ...

دقیقا چون کارش خیلی طبیعیه اینطور ب نظرت اومده 

شاید تو نیمه فانتزی پسندی ایشون طبیعی کاره