2777
2789
اگر واقعا براتون مقدوره نرید اونجا، اما اگر امکانش نیست قشنگ به روشون بیار که رفتارشون بی احترامیه، ...

منم به شوهرم گفتم بی احترامی کردن بهمون مخصوصا من.به قول خودشون بعد یسال عجب راهتون افتاد بیاین 

درصورتی که میدونستن مادرم مریضه منم بدگشتم گفتم مادرم مریض بود جایی نرفتیم

هی هم داییش میگفت نراحت نشیا ناراحت نشی😒خودشم  میگفت من پرتوقعم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر واقعا براتون مقدوره نرید اونجا، اما اگر امکانش نیست قشنگ به روشون بیار که رفتارشون بی احترامیه، ...

به شو هرم گفتم حالا خوبه بعد یسال رفتیم اینجوری کردن دوسه سال میشد چیکار میکردن

اونم قبول داشت

جالب اینجا بود به زور میگفتن چرا زنگ نمیزنی چرا با زندایی صمیمی نیستی همه حرفاتو بزنی انگار من بچم اونم مادرمه بخوان صحبت کنم اونم با یه حرف ببر بیار حرسشون گرفنه بود که نرفتیم و نیومدن خونمون و رو نمیدم

بعدشم زنداییش اس ام اس داد سلام خوبی منم سرد گفتم ممنون مرسی اس بعدیشم جواب ندادم ک محل نزاشتم

منم به شوهرم گفتم بی احترامی کردن بهمون مخصوصا من.به قول خودشون بعد یسال عجب راهتون افتاد بیاین  ...

عزیزم من شما رو میگیم خودتون به خودتون احترام بذارید، کاملا محترمانه تذکر بدین و سرد برخورد کنید باهاشون، حتی اگر مادر شما مریض نبودن شاید برای شما خوشایند نباشه که رفت و آمدتون زیاد باشه.

به شو هرم گفتم حالا خوبه بعد یسال رفتیم اینجوری کردن دوسه سال میشد چیکار میکردن اونم قبول داشت جال ...

خیلی خوبه که همسرتون درک کردن شمارو، بنظرم یه چیزی تو شما هست که اونارو اذیت میکنه، زندگیتو بخاطرشون خراب نکن و جدی برخورد کن باهاشون. به حرفاشون هم بی‌توجه باش. بی‌تفاوتی خیلی سوزاننده هست.

عزیزم من شما رو میگیم خودتون به خودتون احترام بذارید، کاملا محترمانه تذکر بدین و سرد برخورد کنید باه ...

مرسی عزیزم بخاطر زاهنماییت

بخدا نمیدونستم چیکارکنم چون چند وقت دیکه عیده همه برادرشوهرمینا با مادرشوهرمینا میخوتن برن  اگه برم خونشون  وسرد برخورد کنم و محل نزارم میخوان جلواونا و پشتم هی بگن هی بگن تو فامیل که میگففتن این عروس فلانی اینجوریه ها ولی باور نداشتیم تا خودمون دیدیم چون میخوان دخترخودشونو خیلی خوب و زرنگ جلوه بدن ک تو چشم  همه کنن و بالاببرنش چون تحصیلاتش بیشتره وگرنه یه دره اخلاق و قیافه و هیکل نداره عین پیرزناست قشنگ ولی 

میخوان همش منو خراب کنن 

نرمم همینجورمیکنن😔موندم همشم تقصیر مادرشوهرمه جلو اونا خارم کرده به خاطر پیزهایی که به من مربوط نبوده

خیلی خوبه که همسرتون درک کردن شمارو، بنظرم یه چیزی تو شما هست که اونارو اذیت میکنه، زندگیتو بخاطرشون ...

همین بیتفاوتی خودمو شوهرم و اینکه اجازه نمیدیم تو زندگیمیون دخالت کنن خیلی میسوزونه اونارو و وینکه من همیه جوره خیلی سرتراز دخترشم فقط تحصیلات فرق داره که واقعا دختر بی خلاقی یه و تظاهربه خوب بودن میکنه و فقط فیس میاد

مرسی عزیزم بخاطر زاهنماییت بخدا نمیدونستم چیکارکنم چون چند وقت دیکه عیده همه برادرشوهرمینا با مادرش ...

خواهش می‌کنم، امیدوارم مسئله‌تون حل بشه.

ببین عزیزم، شما باید یه چیزو قبل همه‌ی اینا با خودت حل کنی، اونم اینکه چرا نظر اونا برات مهمه؟ اگر واقعا انسان های قدر نشناسی هستن که قدر محبتو نمی‌دونن.

چون اگر به این روال بخوای پیش بری که بقیه ازت راضی باشن، آرامشتو از دست میدی و به مرور می‌بینی که فقط برای رضایت اونا زندگی می‌کنی.

همین بیتفاوتی خودمو شوهرم و اینکه اجازه نمیدیم تو زندگیمیون دخالت کنن خیلی میسوزونه اونارو و وینکه م ...

خب همین. بی تفاوت باشید انگار نمی‌بینیشون، اصلاهم برات مهم نباشه چی فکر می‌کنن چون آدمای بی اخلاقی هستن.

خب همین. بی تفاوت باشید انگار نمی‌بینیشون، اصلاهم برات مهم نباشه چی فکر می‌کنن چون آدمای بی اخلاقی ه ...

بی اخلاق بی اخلاقم نیستن فقط خیلی پرتوقع هستن

وای شما درست میگی من خیلی حرفای بقیه برام مهمه

چون تنها هستم باهمه خوبم و امه هم میخوان سواستفاده کنن

خب همین. بی تفاوت باشید انگار نمی‌بینیشون، اصلاهم برات مهم نباشه چی فکر می‌کنن چون آدمای بی اخلاقی ه ...

مرسی که اومدی تو تاپیکم خیلی حال دلن بد بود😘خواهرندارم راهنمایی کنه مادرمم مریض نخواستم اذیت بشه