2777
2789
عنوان

خانوووما قرص فلوکستین کسی مصرف کرده بیاین خواهشا

| مشاهده متن کامل بحث + 1956 بازدید | 34 پست
یا خدااااا ببخشید من الان مجردم میل جنسیم هم معذرت میخوام بالاست اگه بخورم کلا از بین میره ؟ در ایند ...

نه عزیزم نترس بعد قطع کردن ازبین میره میل جنسی داری فقط ارضا نمیتونی بشی من خودمم اینجوریم رابطه دارم گاهی خودم دوست دارم ولی ارضا اصلا نمیشم شوهرمم همش غر میزنه 

ای وای از این عشق که باز اومده خونه خرابم کنه .دنیا دنیا این خونه خرابی رو دوست دارم خودم دلم میخواد خونه خراب تو باشم .

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من امروز گرفتم از فردا میخوام شروع کنم بخورم 🙁ولی میترسم از اینکه گفتن میل جنسیو کاهش میده😢😢😢

خو گلم مجردی دیگه نترس خوب میشی تازه اینقد مکملم هس با این قرصا بخوری که بره بالا میل ت از دکترت بپرس اسمش یادم نیس من بدبخت شوهرم غر میزنه وقهر میکنه نفهم تا من ارضا نشم ول کنم نیس منم الکی میگم ارضا شدم اینقد قسمم میده که شدی یا نه نمیدونم فازش چیه ؟ البته الان نیس نفس راحت میکشم خخخ وای روزی که بیاد 

ای وای از این عشق که باز اومده خونه خرابم کنه .دنیا دنیا این خونه خرابی رو دوست دارم خودم دلم میخواد خونه خراب تو باشم .