2777
2789

دیشب منو همسرم وبرادرشوهرم درکلاس آنلاین آموزش زبان شرکت کردیم معلم آموزش که خانومی بودند همینطوردرس روازروی پی دی اف خوندن ورفتن چندجابرای من سوال پیش اومدپرسیدم به صورت سربسته ومختصرتوضیح دادن وگفتن درآینده وجلسات بعد توضیح میدم من درپایان کلاس به نوع درس دادنش انتقادکردم وگفتم به یه روش دیگه درس بدیدروخوانی ازکتاب روکه خودمون هم میتونیم انجام بدیم واینطورفقط وقتمون الکی تلف میشه چیزدرستی هم آموزش نمی بینیم خلاصه یه مقداربحث کردیم وایشون گفتن کلاس من همینه اگه نمیخوای شرکت نکن دیگه وقطع کردندبعدبرادرشوهرم گفتن خوب درس دادچرااینطورصحبت کردی من درکل سه چهاربار بابرادرشوهرم روبروشدم زیادآشنایی ندارم ازشون بعدش که فکرکردم دیدم چقدرکارم بچگانه واحمقانه بوده من نصف کلاس پسرم نگذاشت درست گوش بدم وفقط جیغ زدامروزهم واسه اون خانوم پیام دادم ویه سوال ازدرس دیشب پرسیدم  بلاکم کرددیشب معذرت خواهی کردم گفتم ببخشید الآن خیلی حس بدی دارم به خاطررفتارم شرمنده ام نمیدونم چیکارکنم همش خودموسرزنش میکنم

خب عذر خواهی کردی 

وقتی هم بلاکت کرده یعنی سرت خالی کرده هرچی ازش ناراحت بوده رو 

دیگه نمی خواد ناراحت باشی

🌙تا خدا هست؛ کسی تنها نیست...💕                                   داوشمی بمولا.  ولی اگه راه داره لایکم نکن .                             یک روز او می آید، از کوچه های باران................یامَهدی‌"عج"

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب عذر خواهی کردی  وقتی هم بلاکت کرده یعنی سرت خالی کرده هرچی ازش ناراحت بوده رو  دیگه ن ...

نمیدونم چرانمیتونم ازذهنم بیرون کنم همش ناراحتم به خاطررفتارم روزاول پریودم هم بودبعد۱۵روزعقب افتادن الآن همش درحال گریه ام

نمیفهمم چرا باید شرمنده باشی؟ بهترین معلما هستن که خیلی ام خوب و عالی تدریس میکنن از این اخلاقا ام ندارن .رفتارت بچگانه به هیچ عنوان نبوده ادما همه جا حق دارن نظر بدن یعنی چی قطع کرده؟بلاک کرده؟کلاسش نرو خب این همه معلم البته بهتره وقتی سر کلاسی دخترتو یه جا بند کنی که گیر بهت نده .دیوانه ای اگه بعد اینکه بلاکت کرد بازم بری کلاسش و به خودت خفت بدی

هزاران بار تعلیق شده انقدر تعلیق شدم که حتی اسم اکانت های اولمو یادم نیست شاهد حماسه های اقدس الویه-غلام نصاب-جیش چرخشی-دلوینت و دنیا همسرم-گلبهار-سمیرای دست دراز -اشپزی با پلوپز تو جنگل _اونی که گریه میکرد فلانی تو تاپیک من پیام نزاره و.....نی نی یار گرامی قبل تعلیق تذکر بده حداقل

اتفاقا کارت درست بوده راست گفتی روخوانی رو که خودتم بلدی بخونی حالا دلیل ناراحتیتو نمیفهمم به خاطر برادرشوهرت ناراحتی؟ اگه آره که اصلا فامیل شوهر رو آدم حساب نکن چون هر کار کنی از نظر اونا بدی

ولی بنظر من خانوما تدریس آقایون رو بهتر متوجه میشن،اقایون هم تدریس خانومارو

خوب میدونید من توقع روش تدریس دیگه ای روداشتم اینکه مسلط وبدون کتاب مثل استادای زمان دانشگاه واسمون صحبت کنه خوردتوذوقم حس کردم مثل ربات ازروکتاب خوندوگفت تموم

نمیدونم چرانمیتونم ازذهنم بیرون کنم همش ناراحتم به خاطررفتارم روزاول پریودم هم بودبعد۱۵روزعقب افتادن ...

ذهنت الکی روش حساس شده

نگران نباش

اوکیه

🌙تا خدا هست؛ کسی تنها نیست...💕                                   داوشمی بمولا.  ولی اگه راه داره لایکم نکن .                             یک روز او می آید، از کوچه های باران................یامَهدی‌"عج"
خوب میدونید من توقع روش تدریس دیگه ای روداشتم اینکه مسلط وبدون کتاب مثل استادای زمان دانشگاه واسمون ...

آره راس میگی،پول به درک اصلا،ادم وقتشو بذاره که تهش فقط یکی کتاب رو براش بخونه!

نمیفهمم چرا باید شرمنده باشی؟ بهترین معلما هستن که خیلی ام خوب و عالی تدریس میکنن از این اخلاقا ام ن ...

خوب وقتی برادرشوهرم گفت نه خوب تدریس کرد امروزهم به شوهرم گفتم پیام دادبلاکم کرد گفت مقصرخودتی به خاطرحرفای دیشبت من خودمومقصردونستم 

خوب وقتی برادرشوهرم گفت نه خوب تدریس کرد امروزهم به شوهرم گفتم پیام دادبلاکم کرد گفت مقصرخودتی به خا ...

تحت هیچ شرایطی مقصر نیستی 

هزاران بار تعلیق شده انقدر تعلیق شدم که حتی اسم اکانت های اولمو یادم نیست شاهد حماسه های اقدس الویه-غلام نصاب-جیش چرخشی-دلوینت و دنیا همسرم-گلبهار-سمیرای دست دراز -اشپزی با پلوپز تو جنگل _اونی که گریه میکرد فلانی تو تاپیک من پیام نزاره و.....نی نی یار گرامی قبل تعلیق تذکر بده حداقل