2777
2789

من الان ۲قلو دارم😍

اولا سلام 😁😊❤️ دوما اینکه خانم‌های باردار که خدا لطف کرده بهشون بچه داده واسه ما هم که منتظر بچه هستیم دعا کنن که خدا لطفشونو شامل حال ما هم بکنن سوما سپاس و تشکر😁❤️چهارما ۸سال انتظار کم نیستا☹️😁ولی حتما حکمتی هست 😊پنجما اینکه ۸سال بی بی چک زدم دیگه شده عضو خونوادم خانم بی بی چک😁❤️ ای وی اف کردم نشد که نشد 😯ششم اینکه سال دیگه مطمعنم نی نی مو بغل میکنم عکسشو میزارم همه بگن کو کو😁👍👍👍عاشقتونم❤️❤️❤️شکر خدا🙏🏻🙏🏻🙏🏻الان شکر خدا😍😍😍😍😍😍😍😍 دوماه که بچه هام بغلم ۲قلو 😍😍😍😍😍😍گر صبر کنی زغوره حلوا سازی 😍😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من امروز روز ۸انتقالم دوتا بلاست انتقال دادم برام دعا کنید rajabiii شما مثبت شدی؟

سلام عزیزم عذر میخوام دیر جواب میدم، بله خداروشکر مثبت شدم و الان ۱۴ هفته هستم. از تجربیاتم برای عزیزانی که نیاز دارن میگم.

از ابتدا روزی ۱ آمپول پروژسترون ۵۰ و دوتا شیاف ۴۰۰ و آسپرین داشتم. روز های اول انتقال روزی ۳ لیوان آب و نشاسته مصرف کردم.... موز ، سیب ، پرتقال، کیوی، به، انار رو هر تقریبا روز میخودم. نزدیک ۲ ماه اصلا چایی و مواد کافئین دار نخوردم ولی شیر و لبنیات زیاد مصرف کردم. لک بینی هم داشتم که تو سونو ان تی فهمیدم هماتوم ۲۶ در ۱۰ هم دارم ..... از ابتدا استراحت مطلق و بعد ها نسبی بودم و همسر و مادرم کار هام رو انجام میدادن....استرس هم بد ترین چیزه🥲 استعلاجی گرفتم و سر کار هم نرفتم..... از عزیزان خواهش میکنم هر کی این پست رو دید اگه مقدوره برای سلامتی نینی و خودم برام دعا کنه😘 انشالله خدا دامن همه چشم انتظار هارو به بچه هاس سالم و صالح سبز کنه.... من بر حسب اعتقادم از ابتدای انتقال تصمیم گرفتم روزی ۱ سوره یس، الرحمن، واقعه ، قلم و فرقان تا انتهای بارداری بخونم.... خواص زیادی داره اگه میتونین شمام بخونین ۲۰دقیقه هم طول نمیکشه خوندنش و منم دعا کنید