2777
2789

گفته بودن ۲۰تا ۳۰دی میاد ولی نیومد

ابجی منم منتظره

منم سال ۹۸داشتم میرفتم ۱۰مهر اومد

اینم تا ۱۰بهمن میاد

دلمان روشن است به اتفاقات خوب در راه مانده...🍃🤍دختر شمالی🌊کارشناسی حسابداری👩‍🎓متاهل🫂💝
گفته بودن ۲۰تا ۳۰دی میاد ولی نیومد ابجی منم منتظره منم سال ۹۸داشتم میرفتم ۱۰مهر اومد اینم تا ۱۰به ...

به نظرتون قبولی ترم بهمن راحت تر هست یا ترم مهر؟ 

❤️Live for yourself ❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرتون قبولی ترم بهمن راحت تر هست یا ترم مهر؟ 

بهمن تعداد کمتره

و اینکه پیام نور راحت قبول میکنه نگران نباش

دلمان روشن است به اتفاقات خوب در راه مانده...🍃🤍دختر شمالی🌊کارشناسی حسابداری👩‍🎓متاهل🫂💝
بهمن تعداد کمتره و اینکه پیام نور راحت قبول میکنه نگران نباش

اخه من معدلم 19/47 هست ولی ترم مهر قبول نشدم رشته حقوق رشته روانشناسی قبول شدم که نرفتم الان هم رشته حقوق ثبت نام کردم دوباره به خاطر همین استرس دارم

❤️Live for yourself ❤️

[QUOTE=270804868]اخه من معدلم 19/47 هست ولی ترم مهر قبول نشدم رشته حقوق رشته روانشناسی قبول شدم که نرفتم الان هم رشته ...[/QUO با سوابق رفتی الان؟