بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خیلی بد نوشتم .منظورم اینه بچه اولم هشت ماه هرچی میکردیم باردار نمیشدم.بعد هشت ماه روز پنجم پریودی یکبار اقدام شوهرم رفت برای سه هفته نبودش.بعد وقتی رسید بازم نتونستیم کاری کنیم شوهرم بدش میاد زن نزدیک پریودی کاری کنه کاری نمیکرد منم منتظر پریودی قید بارداری زده بودم اون ماه و در کمال ناباوری باورت میشه همون یکبار گرفته بود بعد هشت ماه تلاش مداوم😂😂به خاطر این میگم این بارداری باور کن خیلی اتفاقات عجیب غریب توش میوفته
هیچ نترس بهت بگم اینو میگن بارداری شیمیایی مژده بهت اینو میگم اکثر کسایی که بی بی مثبت میشن بی برو برگرد یکی دو ماه راحت باردار میشن.خوشحال باش اگه باردار هم نباشی بهت قول میدم یکی دو ماه دیگه قطعا بارداری .این اتفاق دقیقا برای من افتاد.من یک سقط داشتم.بعدش هرکار میکردم باردار نمیشدم یعنی دقیقا سه ماه بعد سقطم اقدام داشتم تا یک سالو نیم.عکس رنگی و هزار دارو جور واجور.ولی همون ماهی که بی بیچک کاذب مثبت داشتم ماه بعد باردار شدم.تو نی نی سایت سرچ بزن بارداری شیمیایی هم باشه بارداری ماه بعد یا دو ماه بعد در حد بالای نود درصد قطعیه