2777
2789
عنوان

داغ دلم تازه شد😭😭😭😭

1754 بازدید | 80 پست

پیرو همون تایپکی که اسی خودشو خط خطی کرده بود 

منم شوهرم دوماه پیش سه تا خراش گنده رو یه طرف صورتم انداخت دوماهه شبو روز ندارم هی میرم جلو اینه امید دارم یه کوچولو کمرنگ تره شده باشه ولی انگار نه انگار💔

جاییم هست که رو دیده همش خودم چشمم میوفته میبینمش 

میرم جایی همش ازم سوال میپرسن چیشده صورتت به تته پته میوفتم 

داغون شدم تایپکشو دیدم چند وقت زخمش خوب میشه ولی جاش میمونه مثل من هر بار که میبینه یاد غماش میوفته 😓

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای به کسی بروز نده شوهرت زده. آدم به غرورش برمیخوره.

مخصوصاً این که بعضیا عوضی هستن میگن معلوم نیست چکار می‌کنه که شوهره میزنتش.

ازش شکایت هم کردی؟

مرد از قِبَلِ حادثه راهی بگشاید/ نامرد به خویش و دگران عرصه کند تنگ/ ای غم چه فسونی تو که چون تیغ کنی تیز/ مرد از تو خورَد صیقل و نامرد زند زنگ
با چی خراش انداخت؟ نگو که نرفتی پزشکی قانونی تا طول درمان بگیری؟

با ناخونای نجسش 

رفتم پزشک قانونی 

باور میکنی اونجام خانومه مثل شما میپرسید با چی خراش انداخته میگفتن انگار جای چاقوعه💔

منم ندیدم اون تاپیکو . ولی منم مجرد بودم داداشم از عصبانیت بکلیدی ک تو دستش بود محکم کوبید بالای دم ابروم‌ابروم پاره شد با مامانم رفتیم بخیه زیبایی گرون هم زدیم . بازم جاش کاملا تابلوعه . ی موقه چشمم میفته یادش میکنم😔

ترمیم کننده بزن جاش نمی مونه

خدای مهربون هرکی امضام رو میخونه به قلبش آرامش بده اگه مشکل مالی داره مشکلش رو حل کن، اگه بچه میخواد دامنش رو سبز کن. اگه قرض داره قرضش رو ادا کن، اگه گرفتاره گرفتاریش رو  رفع کن، اگه عاشقه به عشقش برسونش، اگه مریض داره خوبش کن، اگه خونه نداره  خونه دارش کن  خدای خوبم از غیب مال ونعمت براش ببار تو بزرگی من به عظمتت شک ندارم. همیشه کنارم بودی دستم رو گرفتی  پناهم بودی، کنار این عزیز باش دستش رو بگیر پناهش باش. آمین      ❤❤❤