2777
2789

سلام عزیزم کدوم

خداجونم ممنونم معجزت دیدم 🥲🥲‌‌.                                 امامای مهربونم ممنونتم ک دعای من گناه کار براورده کردین🥲🥲 لطفا مواظب نی نی و مامان باباشم باشین تا بسلامتی دل خوش بیاد بغلمون خداجونم شکرت میدونم مواظبی خودت دادی انشالله قسمت همه منتظرا 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

گلی میخوایی باهم مسابقه ای لاغر بکنیم

خداجونم ممنونم معجزت دیدم 🥲🥲‌‌.                                 امامای مهربونم ممنونتم ک دعای من گناه کار براورده کردین🥲🥲 لطفا مواظب نی نی و مامان باباشم باشین تا بسلامتی دل خوش بیاد بغلمون خداجونم شکرت میدونم مواظبی خودت دادی انشالله قسمت همه منتظرا 
من پایه ام من اضافه وزن ندارم شکم و پهلو دارم

خوش ب حالت عزیزم من شکم پهلو خیلییی دارم اضافه وزنم دارم از امروز شروع بکنیم

من پایه ام من اضافه وزن ندارم شکم و پهلو دارم

عزیزم حلقه بخر

خوش ب حالت عزیزم من شکم پهلو خیلییی دارم اضافه وزنم دارم از امروز شروع بکنیم

آره حلقه گرفتم میزنم بهتر شده من وزنم ۵۳ قدم ۱۵۵ میخوای من پایه ام واسه ورزش

میشه واسه نیست دلم صلوات بفرستید.😍 انشاالله حاجت روایی همه

دوستان حلقه زدن پیوسته باعث وارد شدن اسیب به مهره‌های کمرتون میشه و اصلاا نمیتونه چربی های شکم و پهل ...

من حالا روزی ۲۰ دقیقه میزنم اونم تو روز پخش میکنم

میشه واسه نیست دلم صلوات بفرستید.😍 انشاالله حاجت روایی همه

اگه که میخواید وزن کم کنید میتونید رژیم بگیرید 

غذا به اندازه(کالری نقصان)غذاهای با ارزش غذایی بالا و پر از پروتئین مصرف کنید و در کنارش ورزش کنید ورزشی مثل بدنسازی که هم متابولیسم بدنتون رو میبره بالا و هم به اندامتون شکل میده

پنج ثانیه لبخند بزن ♡