2777
2789
عنوان

ختم سوره واقعه💫دوشنبه اول ماه قمری😍

| مشاهده متن کامل بحث + 436 بازدید | 39 پست
سلام عزیزم ببخشید اون ایه که بعد سوره گفته بخونید مثلا روزی که قراره ۳بار واقعه قرائت بشه بعد هر با ...

سه بار واقعه رو خوندی بعدش اون دعا رو یه بار فقط

میشه یه صلوات مهمونم کنین❤️🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها هر کی خوند واسه منم حتما دعا کنه سرطان دارم دارم شیمی درمانی میشم دعا کنید شفا پیدا کنم کلا س ...

ان شاءالله بحق این ماه مبارک شفا پیدا کنید و این روز های سخت رو پشت سر بذارین به نیتتون حمد شفا خوندم🤲🏻

میشه یه صلوات مهمونم کنین❤️🌹
هر کی خوند واسه منم دعا کنه لطفا ،منم امروز واسه خونه دار شدن مستاجرا میخونم ان شاءالله دل هممون شاد ...

منم دعا کن ابجی منم میخونم شمارو دعا میکنم

میشه لطفا برای سلامتی و ظهور حضرت مهدی عج یه صلوات بفرستی🌹 ❣ الّلهُــــــمَّ عَجِّــــــلْ لِوَلِیِّکَــــــ الْفَـــــــــرَجْ ❣💚اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک💚      «سلاما على قلبُ يتألمَ قبلُ المنامِ ويبكيُ بكاءَ العالمُ ولمِ يشعرَ بهِ احدُ.»سلام بر قلبی که قبل از خواب درد می‌کشد و به وسعت دنیا می‌گرید و کسی آن را احساس نمی‌کند...
فقط یکبار باید بخونید

ممنونم 🌹

از من به تو نصیحت همش رمان نخون چون احساساتو درگیر می کنه و دچار استرس و توهماتی می شی که شاید خودت متوجه نشی، حتی اگه شده پنج دقیقه در روز یه متن آموزشی بخون و یا فیلمشو ببین.😊🤓
منم دعا کنید لطفا🥹

اگ لایق باشم حتما

میشه لطفا برای سلامتی و ظهور حضرت مهدی عج یه صلوات بفرستی🌹 ❣ الّلهُــــــمَّ عَجِّــــــلْ لِوَلِیِّکَــــــ الْفَـــــــــرَجْ ❣💚اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک💚      «سلاما على قلبُ يتألمَ قبلُ المنامِ ويبكيُ بكاءَ العالمُ ولمِ يشعرَ بهِ احدُ.»سلام بر قلبی که قبل از خواب درد می‌کشد و به وسعت دنیا می‌گرید و کسی آن را احساس نمی‌کند...