2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من والاه با ۵ میلیون رفتم لوازم خونگی آوردم تو خونه بفروشم 

آخرش نقدی زیاد نخریدن ، مجبور شدم دوبرابر بکشم روش قسطی بدم به ۵ تومنم تو ۳ ماه ۴ تومن اضافه شد شد ۹تومن

میتونم خواهش کنم ازتون یه ذکر یاعلی بحق علی بگید به نیت قلبم برسم ، خیلی خیره نیتم❤ میگن دعای نی نی سایتی ها میگیره ، خدارو قسم میدم به آبروی پاک حضرت زهرا هر کس دعا کرد خدا اول خودش رو حاجت روا کنه....❤

سلام عزیزم مابا ۴۰۰ میلیونم امید به سود زیاد نداریم 

سلام با افتخار کورد  هستم .اگه پیام دادی جواب ندادم بدون با   مغز زنگ زده بحث نمیکنم اینو یادت باشه.                           

روسری و شال بخر، تو خونه بفروش

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.

امیدوارم بهترینها برات رقم بخوره 🌹😘

سلام با افتخار کورد  هستم .اگه پیام دادی جواب ندادم بدون با   مغز زنگ زده بحث نمیکنم اینو یادت باشه.                           

سال ۹۹ ده میلیون سهام شستا خریدم. یهو سقوط کرد تا دو تومن رفت. الان بعد سه سال شده چهارتومن. دیگه صبرم بیشتر از این نکشید. بیرون کشیدم پولمو. الان میخام اینو زیادش کنم. بنظر من نشد نداره. آدم بلد باشه صدهزارتومنم میکنه ده برابر. بلد نباشه مث من ضرر میکنه. خب متاسفانه من بلد نیستم. فعلانم ایده ای ندارم! دنبال ایده ام برا زیاد کردن پول

من والاه با ۵ میلیون رفتم لوازم خونگی آوردم تو خونه بفروشم  آخرش نقدی زیاد نخریدن ، مجبور شدم ...

ایده خوبیه ولی کمی از معامله کردن میترسم چون نکردم تاحالا. زن همسایه مونم لوازم خونگی میفروشه. دیگه اون جا افتاده تو اینکار

سال ۹۹ ده میلیون سهام شستا خریدم. یهو سقوط کرد تا دو تومن رفت. الان بعد سه سال شده چهارتومن. دیگه صب ...

انشاالله دوست عزیز مهم ارادس که شما دارین 🌹😘

سال ۹۹ ده میلیون سهام شستا خریدم. یهو سقوط کرد تا دو تومن رفت. الان بعد سه سال شده چهارتومن. دیگه صب ...

وقت آزاد دارین؟منظورم اینه میتونین بازاریابی کنین؟

کاش موقع مرگم پدرم چشمانم را ببندد