2777
2789

سلام من ۲۲ سالمه و دانشجوام ، سه ترم دیگه ان شاءالله درسم تموم میشه 

و آقایی که قراره بیان ۲۷ سالشونه ، حسابداری خوندن ، تو شرکت داییشون حسابدار هستن 

ایشون حدود یک سالی هست که خواستگار منه

و هردفعه جواب منفی می‌دادیم این بار گفتیم بیان صحبت کنیم.

خانوادشون خیلی خوبن 

بابام میشناسدشون

بابام و داداشام پسره رو تایید کردن

و مادر و خواهر پسره هم خوبن 

جمعه قراره باهم اولین دیداررو داشته باشیم 

ممنون میشم اگه تجربه ای دارید برام به عنوان خواهر کوچیک تر بگید.

مرسی♥️

💜 اِرحَم تُرحَم{ رحم کن،تا به تو رحم شود }💜❤ دانشجوی روانشناسی دانشگاه علامه طباطبایی❤💛مربی بدنسازی💛💚با احترام هیچ درخواست دوستی رو قبول نمیکنم💚

مبارکه مطالعه زیاد داشته باش زنان زیرک رو بخون تاپیک دختر گران بها و بانو ارتمیس هم عالیه 

چقدر این متن دکتر الهی قمشه ای زیباست 👌🏻روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند فضای منزلتان خالی از نقاشی های کودکانه خواهد شد؛ دیگر اثری از شکلک های خندان بر روی دیوارهای خانه، حک کردن اسامی بر روی پارچه ی دسته ی مبل ها و طرح های لرزان انگشتی بر روی شیشه های بخار گرفته ی پنجره های خانه،وجودنخواهد داشت.روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند دیگر اثری از هسته های میوه ها در زیر تخت ها وجود نخواهد داشت. در آن روز می توانید مدادی را بر روی میز براي يادداشت كردن پیدا کنید و شيرينی داخل یخچال باقی خواهد ماند.روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند میتوانید برای خود غذاهای بخارپز به جای ساندویچ هات داگ یا همبرگر درست کنید.میتوانید زیر نور شمع غذا بخورید بدون آنکه نگران دعوای فرزندانتان برای فوت کردن شمع ها باشید.روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند زندگیتان متفاوت خواهد شد آنها آشیانه تان را ترک خواهند کرد و خانه تان آرام... ساکت... خالی و تنها خواهد شد.در آن زمان است که به جای چشم انتظاری برای فرارسیدن «روزی» ؛ دیروزها را مرور خواهید کرد... یعنی در ان روزها ؛ دلتنگ امروزتان خواهید شد...پس امروزتان را با آنها عاشقانه زندگی کنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینکه میشناسیدشون و تاییدش میکنن خیلی خوبه، ولی لطفا سعی کن خودت بشناسیش و ازش کاملا خیالت راحت باشه.و با دیده ها و شنیده ها که بقیه میگن تصمیم نگیر. خودت سعی کن تمامی ابعاد فکریشو بشناسی

عزیزم باهاش برو بیرون رفتازشو تو اجتماع ببین بعد ببین خسیس نباشه اون تایمی که با همید ببین خرج میکنه بعد خانوده خیلی مهمه از نظر فرهنگی تو ی سطح باشید اینم بدون بعد ازدواج یا قبلش نمیتونی طرفتو عوض کنی 

مبارک باشه ایشالا به سلامتی،اول اینکه من و تویی نداشته باشین،مامان من اینو گقت مامان تو اونو گفت نکنید از اول

اجازه ندین نه به خودتون نه به طرف مقابلتون که به خانوادتون بی حرمتی کنن تحت هیچ شرایطی

در مورد خانوادت مخصوصا اگر یه مشکل خیلی کوچیک داشتین با هم،به همسرت چیزی نگو چون فراموش نمیکنه

شب ها حتی اگه قهر بودین جاتونو از هم جدا نکنید

قهر طولانی نکنید 

صبور باش مخصوصا موقع ناراحتی اجازه بده آروم شی بعد صحبت کن در مورد مشکلت

زیاد با هم صحبت کنید صحبت کردن دوای هر دردیه تو زندگی زناشویی

آخی انشاالله خوشبخت بشی عزیزم، اینکه خانوادشونو میشناسین عالیه ولی به نظرم یه مدت خودتونم با هم آشنا بشین خیلی بهتره، واقعا دوران شیرینیه، برات بهترینها رو از خدا میخوام

مبارکه مطالعه زیاد داشته باش زنان زیرک رو بخون تاپیک دختر گران بها و بانو ارتمیس هم عالیه 

میشه تاپیک هاشون رو برام بفرستید لطفا 

💜 اِرحَم تُرحَم{ رحم کن،تا به تو رحم شود }💜❤ دانشجوی روانشناسی دانشگاه علامه طباطبایی❤💛مربی بدنسازی💛💚با احترام هیچ درخواست دوستی رو قبول نمیکنم💚

هیچوقت از مسائل درون خانواده‌ی خودت به همسر و خانوادش نگو

بد خانواده‌ی همسر رو هم هیچوقت پیش خانوادت نگو

اینقدر رابطه‌ها خراب شده بخاطر همین خبر بردن و آوردن و  غیبت کردن که ماها اسمشو میزاریم درددل.

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم😍امام زمانم،اگر مرگ‌ به سراغم آمد و هنوز یکدیگر را ندیده بودیم،فراموش نکن من خیلی دیدنت را آرزو میکردم🥹🌸وقتی غبار فتنه نشست/رحمی مباد بر ستم مزدور جیره خوار کنید👊💪 امروز(۲/بهمن/۱۴۰۲)نگران از دست دادن کاربریم نیستم🍂🍂خدای قشنگم؛خدای من♥️این روزها بیشتر حواست به من باشد!میگویند بزرگترین شکست از دست دادن ایمان است...حواست باشد که من شکست نخورم!من هنوزم تو را به نام قاضی الحاجات میخوانم؛حتی اگر همه‌ی التماس‌هایم را نادیده بگیری...هنوز هم تو را الرحمن الراحمین میدانم؛حتی اگر سخت بگیری...هنوز هم تو همان خدایی! اما من...نگذار که از دست بروم عزیز دلم😍من امیدم به توست...برای دلم امن یجیب بخوان!امن یجیب بخوان تا آرام شود این مضطرب...تا آرام گیرد این قلب نا آرام من...♥️❤️❤️،یادمان باشد که ما خون داده‌ایم🇮🇷یک بیابان مرد مجنون داده‌ایم🇮🇷یادمان باشد پیام آفتاب🇮🇷دست نااهلان نیفتد انقلاب🇮🇷

یه پرده ی حیا و حرمت و احترام بین زن و شوهر هست ،نزار هیچ وقت پاره بشه✌️

چشم ممنونم

اقتدار و احترام مردت رو حفظ کن اگه میخوای زندگی خوب و شیزینی  داشته باشی

چشم ممنونم

بهش بگو ... من به خانواده تو احترام میذارم با همه کم و کاستی هاشون تحملشون میکنم .و تو هم به  خانواده من احترام بگذار و کم و کاستی هاشون رو تحمل کن .. و ابدا به خاطر خانواده هامون جر و بحث نمیکنیم . 

اینکه میشناسیدشون و تاییدش میکنن خیلی خوبه، ولی لطفا سعی کن خودت بشناسیش و ازش کاملا خیالت راحت باشه ...

چشم ممنونم